Nu iubesti: 4 Adevaruri

Tu nu stii ce este iubirea, dar nici fostii, actualii sau viitorii tai iubiti nu stiu. Tu nu iubesti si nici macar nu vrei sa iubesti. Afla de ce!

The G, membru iDieta.ro, ne dezvaluie perspectiva unui barbat referitoare la femeile care nu pot sa ofere dragoste….

1. Confunzi iubirea cu posesiunea asupra partenerului tau!

Iubirea inseamna libertate. Cand iubesti cu adevarat, cu tot sufletul, atunci vrei ca cel pe care-l iubesti sa fie si sa se simta liber. Tu confunzi iubirea cu posesia, iar in aceasta situatie nu poti sa iubesti.

Daca vezi o floare frumoasa in gradina, o floare vie pe care spui ca o iubesti si pentru ca tu crezi ca o iubesti, vrei sa o iei la tine in casa, te duci in gradina, o tai si o pui in vaza – in felul asta de fapt o ucizi. Vrei sa ai floarea pentru tine, iar din acest motiv aceasta va muri… Cum poti sa iubesti o floare si sa o tai din gradina ca sa o pui in vaza!? Daca ai fi iubit floarea ai fi lasat-o in gradina si acolo fiind ea ar fi trait si spre bucurie ta. Ai omorat floarea, ai omorat iubirea.

2. Tu esti geloasa, iar gelozia e o crima!

Gelozia este cel mai urat sentiment, este uratenia lumii. Gelozia ucide. Sentimentul de gelozie vine din nevoia de posesiune. Prin extensie, gelozia vine din saracie interioara, spirituala. De fapt, gelozia este o crima si este cea mai mare crima, din cauza ca nu vrei sa-l ucizi doar pe cel pe care esti gelos, ci te ucizi de-a dreptul pe tine. Gelozia te ucide pe tine insati!

3. Tu iubesti din egoism!

Tu iubesti din egoism. Tu iubesti pentru tine. Asta inseamna egoism, nu iubire. Iubirea trebuie sa fie intotdeauna pentru celalalt. Iubirea se daruieste. Asa se spune corect: i-am daruit iubirea mea. Tu nu daruiesti nimic dar vrei totul. Tu nu ai capacitatea de a darui iubire si asta dintr-un motiv simplu. Nu poti sa daruiesti ceva din ce nu ai.

4. Tu nu te iubesti pe tine insati, asa ca nu ai dragoste de oferit!

Tu nu ai dragoste de oferit, si stii de ce? Ca sa poti darui iubire, trebuie ca tu insati sa fii plina de iubire, adica sa te iubesti mai intai pe tine. Astfel iti vei umple fiinta de iubire si plina de iubire fiind vei putea sa daruiesti. Daca pe tine insati nu te poti iubi, cum vei putea tu iubi pe altcineva?

Daca te iubesti pe tine insati esti frumoasa, si nu mai poti fi egoista! Vei fi generoasa cu tine insati si cu toata lumea.

Care este opinia ta despre iubire?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *