Cum sa-ti atingi obiectivele: 10 Secrete

Aplica aceste 10 reguli de aur pentru a-ti atinge obiectivele de dieta, in Noul An! Vei ajunge la greutatea ideala si vei fi multumita de tine, in sfarsit!

Planurile pentru Noul An ne ajuta sa stabilim ceea ce este important in vietile noastre si ne motiveaza sa traim mai bine, mai sanatos. Problema este – cate dintre aceste rezolutii planificate esueaza? O multime, iar tu vrei sa inveti cum sa iti atingi obiectivele de dieta si sa ai succes, in 2019.

Daca urmezi aceste 10 simpli pasi in Noul An, vei putea sa incepi sa ai succes fara eforturi extrem de mari, si sa iti atingi obiectivele de dieta, bani sau de orice altceva.

Pasul 1: Scrie-ti dorintele!

A fost demonstrat faptul ca, de multe ori, atunci cand iti scrii cele mai importante dorinte acestea tind sa se indeplineasca. Daca este posibil, pune-le undeva unde sa le vezi zilnic. Vor ramane intiparite in mintea ta si vor fi mult mai usor de materializat.

Pasul 2: Nu tine secret ceea ce iti doresti!

Gaseste-ti o prietena careia sa-i poti impartasi planurile tale si sa le asculti si tu, la randul tau, pe ale ei, astfel va mentineti impreuna motivate.

Pasul 3: Propune-ti lucruri realizabile!

Daca planul tau este sa castigi la loterie in 2019, atunci acesta s-ar putea sa fie putin irealist. Mai degraba propune-ti sa obtii o marire de salariu. In acest fel ai mai multe sanse de reusita in ceea ce priveste planul tau referitor la obtinerea mai multor bani.

Pasul 4: Fa-ti planuri pe care sa le poti controla/ masura!

Atata timp cat vei putea face asta, vei putea controla procesul pe parcurs si actiona in consecinta. De exemplu, daca iti propui sa scazi cu 3 numere la haine in 2019, este un lucru pe care-l poti controla. Te masori la inceputul anului, pe parcurs si la finele acestuia. Daca-ti propui sa slabesti in 2019, acest obiectiv este mai greu de evaluat. Ce inseamna sa slabesti? Conform carei definitii? Te vei simti mai motivata folosind cifre!

Pasul 5: Fa-ti planuri pornind de la mici scopuri!

Pentru a-ti pastra buna dispozitie si increderea in tine este foarte important sa gandesti in pasi mici care concura la indeplinirea obiectivelor majore. Nu te gandi sa faci salturi imense – vei fi coplesita si nu vei sti cum sa actiunezi: invata sa iti castigi luptele pas cu pas!

Pasul 6: Programeaza-ti recompense pentru tine!

Daca reusesti sa-ti realizezi o parte din planuri, sau chiar si unul, ofera-ti o mica recompensa precum o sedinta de masaj. Te va motiva si incarca cu energie pozitiva, pentru a merge mai departe!

Pasul 7: Pastreaza-ti planurile notate pretutindeni!

Foloseste biletele si lipeste-ti mesajele pretutindeni in casa, mai ales pe oglinda in care te privesti in fiecare dimineata cand te speli pe dinti. Nu-ti scrie planul pur si simplu, scrie ceva care sa te inspire precum: Aminteste-ti, mai sunt 5 ore pana cand…

Pasul 8: Imagineaza-ti reusita!

Proiecteaza-te la sfarsitul lui 2019 atunci cand planurile tale vor fi toate realizate. Cum te simti? Arati diferit? Esti fericita? Vizualizarea ajuta enorm de mult la indeplinirea obiectivelor si reprezinta unul dintre cele mnai puternice secrete ale persoanelor care reusesc!

Pasul 9: Nu fi aspra cu tine!

Fii flexibila si deschisa la schimbari. Nu te judeca aspru atunci cand dai gres, doar ia-o de la capat a doua zi. Invata sa fii mandra de tine pentru ca nu te abati de la drumul tau!

Pasul 10: Tine-ti un jurnal!

Jurnalul anului reprezinta recompensa pentru tine la finele lui 2019. Fiecare scop are beneficiile lui. Daca scrii despre planurile tale, te va motiva si vei fii mandra la sfarsitul anului de cat de departe ai ajuns.

Nu in ultimul rand… succesul inseamna sa cazi de 3 ori si sa te ridici de 4, nu uita acest lucru!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *