Cori Gramescu: Marele Castigator reprezinta dovada ca oamenii isi pot schimba viata!

Specialist iDieta.ro si antrenor personal dedicat la Marele Castigator, Cori Gramescu lupta pentru a oferi celor din jur alternativa unei vieti sanatoase!

Cori Gramescu si-a inceput cariera de antrenor personal cu cea mai convingatoare poveste de succes: propria ei poveste, cea a unei adolescente care a reusit sa isi transforme radical imaginea, corpul si propria ei perceptie despre viata, si sa devina o invingatoare.

Dupa ani buni dedicati carierei, vietii sanatoase (si oamenilor), Cori reuseste sa ne surpinda, pe micul ecran, intr-o noua ipostaza: cea de luptatoare, de femeie care va depune orice efort si va darama orice bariera… pentru a-i transforma pe cei din jurul ei pana la cel mai profund nivel, pentru a le arata ca isi pot dori o noua viata!

Am ales proiectul Antena 1 pentru ca transmite un mesaj profund social, in care cred cu tarie!

Colaborasem cu Antena 1 ca invitat in diverse emisiuni si am crezut in proiectul pe care mi l-au prezentat. Cred in continuare ca mesajul pe care aceasta emisiune il transmite etse unul de mare anvergura si cu un profund caracter social. Pentru ca sportul, pana la urma, nu este doar un aspect al vietii individuale, ci un mod de relationare si o modalitate de a te schimba in mod profund.

Pentru a face schimbari profunde, ai nevoie de disciplina si perseverenta!

Eu insami m-am confruntat cu probleme cu greutatea, dar nu am crezut, pana la aceasta emisiune, ca oameni obisnuiti pot face schimbari atat de profunde intr-un interval atat de scurt de timp. Practic, acest lucru se intampla  doar prin exercitii si dieta, insa disciplina si perseverenta sunt esentiale.

Marele castigator este dovada ca oamenii isi pot schimba viata doar prin fortele proprii!

In general lucrez cu persoane care isi doresc sa se antreneze si considera ca sportul trebuie sa faca parte din viata lor. In acest caz, a trebuit sa parcurg drumul intreg – de la momentul in care am incercat sa ii conving pe acesti oameni sa vrea sa faca o schimbare… Sper sa fie o poveste cu happy end, chiar daca inceputul a fost unul anevoios.

Echipa mea a invatat bucuria depasirii propriilor limite

Pe durata concursului, echipa mea a invatat ca sportul si dieta sanatoasa pot face parte din viata de zi cu zi si, mai mult, au descoperit bucuria depasirii propriilor limite. Vreau sa ii invat pe cei din echipa mea sa ajunga sa se simta bine in propria piele, sa aiba incredere in ei insisi si sa ceara ajutorul atunci cand au nevoie.

Marele Castigator – Este mult mai mult decat un concurs de slabire, este vorba despre oameni care se transforma pana la cel mai profund nivel, care isi depasesc slabiciunile si invata sa devina niste invingatori in lupta cu propriul corp.

Am construit o strategie care nu poate fi combatuta: personalizarea programului, alimente naturale, exercitii fizice si suport motivational!

Strategia pe care am conceput-o pentru echipa mea a fost una personalizata, bazata pe o dieta cu alimente naturale, un program echilibrat de exercitii fizice , suplimente nutritivenaturale de la NOW Foods si  suport motivational. In ceea ce priveste finalul concursului, sigur ca este placut sa castigi, dar mai mult decat o victorie personala ma intereseaza faptul ca finalistii pleaca din campus cu o educatie alimentara, cu obiceiul de a face regulat exercitii fizice si ca sunt mai sanatosi. Practic, aceasta este adevarata mea victorie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *