Apa de cocos: Noua nebunie de la Hollywood

Nu stiai ca exista apa de cocos si ca are proprietati extraordinare? Cea mai in voga bautura are adepti precum Madonna, Demi Moore sau Jenifer Aniston!

Nici nu stiai ca exista apa de cocos, nu-i asa? Ei bine, afla ca apa de cocos se gaseste mai nou la orice sala, orice spa sau magazin alimentar de la Hollywood si este considerata noua bautura miraculoasa a vedetelor!

Vedete care beau apa de cocos? O multime: Madonna, Demi Moore, Chris Pine, Jennifer Aniston, Karolina Kurkova, Padma Lakshmi, Kristin Cavallari si multe altele – toate fotografiate in ultima perioada cu sticla de apa de cocos in mana.

Compania care a creat produsul, Vita Coco, a declarat ca nu a platit aceste vedete pentru a face reclama bauturii. Cateva dintre ele, e adevarat, au primit cadou cateva cutii pentru a-l incerca, dar majoritatea isi procura singure apa de cocos, convinse fiind de efectele grozavei bauturi, realizate din nuci de cocos tinere, verzi.

cocos

Apa de cocos este considerata a fi extraordinar de bogata in nutrienti

Expertii spun ca are capacitatea de a trata bolile de inima, intareste sistemul imunitar si arde grasimile (ai, aici te-am convins, nu e asa?!).

In plus, exista si alte efecte benefice interesante:

  •      Apa de cocos a salvat vietile multor soldati, in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, fiind folosita intravenos, in situatiile in care doctorii nu aveau alte solutii.
  •      O cutie mica de apa de cocos are, pe termen scurt, aceeasi capacitate de hidratare precum un litru de apa!
  •     O nuca de cocos pe zi te scuteste de vizita medicului urolog – cercetarile arata ca nuca de cocos in alimentatie ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi.
  •    Apa de cocos reprezinta o foarte buna alternativa la… Viagra! S-a demonstrat ca apa de cocos imbunatateste functia reproductiva, mai ales la barbati!

Vrei sa iti mai spunem un secret?! Compania Vita Coco ii are ca investitori, printre altii, pe Madonna, Demi Moore si Matthew McConaghey, recunoscuti pentru modul extraordinar in care arata si pentru lansarea multor trenduri, in materie de diete, alimentatie si sport.

Ce iti mai trebuie pentru a te convinge?!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *