Produsele dietetice sunt mai periculoase decat cele normale?

Produsele dietetice pot fi mult mai periuculoase pentru dieta ta decat cele normala, este un fapt demonstrat de catre studii. afla toate detaliile!

Un studiu recent a demonstrat ca produsele dietetice te pot ingrasa mai mult decat daca ai manca doar versiunea normala, cu intreg continutul de grasime.

Pentru a demonstra aceasta teorie, cercetatorii au hranit soricei cu chipsuri, in fiecare zi. Jumatate dintre acestia au mancat chipsuri sarace in grasimi, dietetice, in timp ce cealalta jumatate au urmat o dieta bogata in grasimi si au mancat chipsurile normale.

Concluzia tragica: Soarecii care au consumat chipsurile degresate au castigat in greutate mai mult decat rozatoarele care au mancat chipsuri normale.

Vrei o veste si mai rea de atat? Odata ce s-au scos din dieta chipsurile, soarecii din primul grup nu au reusit sa piarda greutatea in plus in timp ce ceilalti soareci au scazut in greutate rapid .

Grasimile false nu numai ca nu i-au ajutat sa slabeasca, dar le-au deteriorat si metabolismul, facandu-i sa pastreze grasimi suplimentare chiar si dupa ce au stopat dieta bogata in calorii.

In plus, cercetarile au demonstrat ca, atunci cand credem ca ceea ce mancam este sanatos (indiferent daca produsele dietetice chiar sunt sau nu) avem tendinta de a manca mai mult din alimentul respectiv decat daca am fi mancat doar optiunea clasica, cu continut integral de grasime.

Stii la ce ma gandesc? La milioanele de persoane care considera ca au ales produsele corecte pentru dieta, dar nu fac decat sa sufere de frustrare.

Privarea de ceea ce consideram bun sau gustos, chiar daca este un rau necesar pentru pierderea in greutate, poate deveni un lucru ingrozitor in momentul in care nu da rezultate.

Care este parerea ta despre produsele dietetice? Ai reusit sa slabesti cu acestea, sau la tine au functionat cu totul alte tactici?

Scrie-mi parerea ta raspunzand la acest articol!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *