Dieta cu tinctura de usturoi

Tinctura cu usturoi, reteta de origine tibetana, are efecte benefice asupra intregului organism si impulsioneaza cresterea imunitatii si procesul de slabire.

Usturoiul este bine cunoscut pentru proprietatile sale benefice asupra functiilor intregului organism: previne racelile, intareste sistemul imunitar, normalizeaza tensiunea si colesterolul si distruge celulele canceroase.

Reteta de tinctura de usturoi se presupune a fi de origine tibetana, folosita ca tonic general sau ca medicament, pentru o gama foarte importanta de afectiuni.

Tinctura de usturoi curata organismul de grasimi si imbunatateste metabolismul, avand efecte benefice asupra procesului de slabire, confera elasticitate vaselor sangvine, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta, sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul. Tinctura de usturoi vindeca gastritele, ulcerele de stomac  si  hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta.

Cum se prepara si foloseste tinctura de usturoi?

Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarna 250 de grame alcool de 95-96 grade. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider, timp de 10 zile.

In cea de-a 11-a zi sefiltreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider, la macerat.

Este recomandat sa faci o cura de 11 zile de tinctura cu usturoi – pui un numar precis picaturi intr-un pahar cu lapte, pe care il bei inainte de fiecare masa.

Ziua 1 – dimineata 1 picatura/ pranz 2/ seara 3/
Ziua 2 – dimineata 4/ pranz 5/ seara 6/
Ziua 3 – dimineata 7/ pranz 8/ seara 9/
Ziua 4 – dimineata 10/ pranz 11/ seara 12/
Ziua 5 – dimineata 13/ pranz 14/ seara 15/
Ziua 6 – dimineata 15/ pranz 14/ seara 13/
Ziua 7 – dimineata 12/ pranz 11/ seara 10/
Ziua 8 – dimineata 9/ pranz 8/ seara 7/
Ziua 9 – dimineata 6/ pranz 5/ seara 4/
Ziua 10 – dimineata 3/ pranz 2/ seara 1/
Ziua 11 – dimineata 25/ pranz 25/ seara 25/

Se presupune ca tratamentul este atat de eficient si puternic, incat nu mai trebuie urmat, timp de 5 ani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *