Chirurgie intima – viata sexuala mai buna!

Chirurgie plastica intima – o solutie viabila pentru viata sexuala implinita, fara probleme? Afla raspunsul de la specialisti!

Ai fost obisnuita sa crezi ca disfunctiile sexuale ii afecteaza pe barbati, dar afla ca acestea reprezinta, in egala masura, si problema femeilor! Fie ca este vorba despre impotenta, disfunctii erectile sau frigiditate, problemele de natura sexuala isi pun amprena asupra vietii de cuplu.

Relatiile mai diversificate, interactiunile mult mai frecvente dintre oameni, inclusiv in intimitatea fizica, informatiile vehiculate cu mult mai mare viteza si dezinhibare au dus la constientizarea diferentelor intre indivizii de acelasi sex – daca vrei, poti sa povestesti la o cafea, cu prietenele tale, sau pe forum, o multime de probleme care pana acum ne erau interzise: cat de satisfacuta esti de relatia ta, cum te simti cand ai sex, cat de des ai orgasm si cat dureaza acesta.

Astazi poti beneficia de rejuvenarea si infrumusetarea zonelor intime

Aceasta libertate i-a determinat pe multi (aceia care in urma destainuirilor au constatat ca trebuie sa fie nemultumiti) sa caute solutii pentru a regasi confortul (si de ce nu si performanta?!) in aceste zone ale vietii intime. Asa a aparut o noua ramura a esteticii – rejuvenarea, intinerirea, infrumusetarea sau modelarea zonelor intime.

Chirurgia intima vine in intampinarea problemelor experimentate de cupluri, situatii aparute ca urmare a stresului, a problemelor de sanatate sau a lipsei de timp alocat partenerului.

Daca nu mai poti astepta ca el sa il gaseasca, intr-un final, iti poti mari punctul G

La femei, marirea suprafetei punctului G si clitoroplastia se numara printre interventiile la moda practicate de dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.

Punctul G: solutia pentru orgasmele tale

Despre controversatul punct G s-a vorbit indelung. Astfel, in timp, s-au format mai multe tabere, unii specialisti sustinand ca nu exista un asa zis punct G, in timp ce altii sugereaza ca, in realitate, punctul G este o zona G, de o excitabilitate foarte mare, care poate duce la orgasm prin simpla stimulare.

Numele de punct G a fost dat dupa un medic german, Grafenberg, care a ajuns la concluzia ca in vaginul femeii, la circa 5 cm de meatul urinar, exista pe peretele anterior, o arie de excitabilitate extrema, care poate genera un orgasm de sine statator. Studiile realizate in urma depistarii punctului G au relevat faptul ca 7 din 10 voluntare prezinta aceasta zona erogena.

Stimularea punctului G prin injectarea de acid hialuronic

La unele femei punctul G este usor de depistat de catre partener, in timp ce la alte femei acest punct, responsabil de cresterea placerii sexuale, este mai greu de gasit. In scopul stimularii punctului G, dr. Calin Dobos aplica o tehnica ce are ca scop marirea suprafetei in care acesta este localizat, astfel incat depistarea si stimularea punctului G sa se realizeze mult mai usor.

Tehnica aplicata de catre dr. Calin Dobos consta in injectarea de acid hialuronic, submucoasa, in anestezie generala scurta sau in anestezie locala. Rezultatul interventiei va fi vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, astfel incat acesta sa fie mult mai evident prin palpare. Rezultatul este o stare crescuta de excitabilitate in timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale.

Si frigiditatea poate fi tratata cu clitoroplastie

Clitoroplastia este o interventie chirurgicala ce are ca scop obtinerea unei expuneri mai mari a clitorisului. Acest lucru se realizeaza prin indepartarea excesului de mucoasa acoperitoare din jurul clitorisului, cu o crestere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o crestere si o prelungire a intensitatii orgasmului, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician in cadrul Clinicii Hyperion din Galati. Potrivit dr. Calin Dobos, clitoroplastia este folosita in tarile dezvoltate, ca metoda de tratament a frigiditatii.

Interventia se face de obicei in anestezie locala sau anestezie locala de scurta durata, cu radioplasma Ellman, ceea ce asigura o vindecare rapida postoperator.

De asemnenea, printr-o serie de interventii, zonele de mare sensibilitate si stimulare pot fi si ele supuse unor transformari, care sa te ajute sa-ti intensifici placerea si sa ii prelungesti durata.

Emanciparea femeii face ca toate aceste lucruri sa fie posibile

Daca pana acum nu te simteai in centrul atentiei, mai ales atunci cand se discuta despre obtinerea satisfactiei sexuale… acum nu mai ai de ce te plange! Odata cu emanciparea noastra, am realizat nu numai ca trebuie sa muncim mai mult si sa castigam cel putin la fel ca barbatul, dar ne putem cere si aceleasi drepturi: satisfactie in timpul actului sexual!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *