Adio riduri, bun venit buze mari!

Implantul cu acid hyaluronic in buze si ten – Ofera-ti un cadou special inainte de venirea primaverii: bue mai pline si un ten fara riduri, fara niciun risc!

In cautarea unui plus de frumusete, cel mai des solicitate tratamente estetice cu putin timp inainte venirea primaverii sunt umplerea ridurilor si marirea buzelor. Procedurile sunt preferatele femeilor datorita simplitatii, sedintelor scurte si rezultatelor imediate.

De ce apar ridurile si cum se trateaza?

Aparitia ridurilor este influentata de genetica, stil de viata si factori de mediu, fiind determinata si de mimica precum incruntarea sau clipirea nervoasa sau de pierderile brustein greutate sau consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun.

Tratamentul de umplere a ridurilor se poate realiza prin injectarea unei substante care sa dea efect de intindere tenului. Astfel, acidul hialuronic este o substanta care nu da alergii, nu trebuie testata in prealabil, iar efectul este vizibil imediat.

Cadou tau in aceasta primavara: buze senzuale!

In acelasi timp, marirea buzelor determina remodelarea acestora, rezultatul fiind un aspect mai atractiv. Pentru aceasta procedura se foloseste un implant dintr-o substanta aflata si in organismul uman, ceea ce o face usor de suportat de piele, fara riscul de a produce reactii alergice.

Efectul este imediat, dureaza intre 6 si 8 luni fara a lasa urme, iar reinjectarea se face fara riscuri. Procedurile de infrumusetare sunt solicitate mai ales in aceasta perioada a anului deoarece pacientele simt nevoia unui plus de incredere in sine. A fi frumoasa este o nevoie emotionala care determina echilibru si o stare de bine femeilor, spune Patricia Lazar, specialist in nutritie, terapii de slabire, estetica medicala si chirurgie plastica la Institutul de Estetica Medicala goSkin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *