Abdomen sculptat, cea mai buna metoda!

Numai vesti bune! Cercetarile arata ca nu trebuie sa petreci ore in sir la sala, pentru a obtine o talie de viespe!

Dar cu siguranta trebuie sa faci ceva pentru a creste pulsul, atunci cand faci sport. De aceea, te sfatuim sa apelezi la exercitii aerobice, cea mai buna metoda pentru a elimina definitiv grasimea de pe abdomen si a imbunatati aspectul general al corpului tau.

De cat efort este nevoie?

Studiile arata ca persoanele supra-ponderale care au facut jogging sau spinning timp de trei ore pe saptamana au reusit sa atinga cea mai buna rata de ardere a grasimilor din zona abdomenului – in conditiile in care au facut miscare intr-un tempo rapid. Nu esti dispusa sa depui atat efort? Incearca sa faci mars rapid macar doua ore pe saptamana, pentru a te asigura de impulsionarea procesului de slabire, din zona care te intereseaza: abdomenul.

Lipsa de miscare conduce la instaurarea diabetului si a bolilor cardio-vasculare

Ceea ce trebuie neaparat sa stii este ca a nu face deloc miscare reprezinta cea mai sigura cale catre ingrosarea taliei, pe masura ce trece timpul – defect care se instaureaza odata cu riscul de diabet si boli cardio-vasculare. Deci indiferent daca cat de mult sport faci, aceasta reprezinta in continuare cea mai buna metoda pentru a-ti contura talia si a te mentine sanatoasa!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *