Zumba: Slabeste rapid si amuzant

Miscarile circulare, specifice ritmurilor latino, modeleaza musculatura abdomenului, fesele si picioare in forme pline de senzualitate si feminitate.

Zumba este un tip de ora de dans care face furori in California inca din 1986, dar care a devenit cu adevarat populara la nivel international dupa 1999. Se bazeaza pe miscari preluate din dansurile latino – salsa, merengue, flamenco sau samba, care sunt grupate in coregrafii simple si accesibile tuturor categoriilor de cliente.

zumba

Cu Zumba, corpul tau devine senzual, feminin, cu forme apetisante

Miscarile circulare, specifice ritmurilor latino modeleaza musculatura abdomenului, fesele si picioare in forme pline de senzualitate si feminitate.

Beneficiile acestui stil de antrenament sunt insa uriase. Dincolo de o dezvoltare fizica armonioasa, dansul ofera gratie si eleganta dar si o musculatura ferma si feminina. Datorita miscarilor circulare de bazin, talia se recontureaza iar fesele devin bombate si ferme. Miscarile rapide si energice ale picioarelor si bratelor fac sa se alungeasca muschii si sa scada perimetrul membrelor.

Consumi 600 calorii, cu fiecare antrenament

Zumba mai inseamna energie, pofta de viata si dezinvoltura, dar si rezistenta fizica sporita, imbunatatirea densitatii osoase si a tonusului muscular, concomitent cu reducerea stratului adipos.

Este un antrenament energic, potrivit clientelor care prefera orele dinamice, care adora sa danseze si care doresc sa o faca intr-un cadru sigur, lipsit de inhibitii si constrangeri.

O ora de Zumba este o alternativa eficienta la un antrenament de TaeBo de intensitate medie, iar in timpul unui astfel de antrenament se pot consuma in jur de 600 de kcal. Ca echivalent, o persoana de 60 de kilograme consuma 600 de kcal atunci cand alearga 11 kilometri.

Vei experimenta starea de bine, increderea in propriile forte si energie nebanuita

Pentru femei, dansul este foarte important si la nivel emotional, pentru ca genereaza o stare de bine, incredere in sine si siguranta in miscari. In plus, Zumba aduce ritmuri alerte si miscari pline de feminitate si senzualitate, specifice stilului latino.

In ce consta antrenamentul de Zumba?

Orice ora de zumba incepe cu o incalzire specifica, in care se repeta lent miscarile de baza ale tuturor dansurilor latino. De la miscari lente ale bratelor si umerilor, trecand prin rondurile de piept si bazin si terminand cu tehnicile pentru picioare, incalzirea este menita sa fixeze pasii de baza si executia corecta a miscarilor. In plus, este o perioada in care organismul este pregatit pentru efort si astfel scade considerabil riscul accidentarilor.

Intenistatea miscarilor creste treptat, pe masura ce ritmul muzicii devine mai antrenant si mai energic. Creste nu doar ritmul cu care se executa miscarile, dar si gradul de complexitate al acestora.

Orele se incheie cu elemente de stretching si relaxare, menite sa creasca atat starea de bine cat si mobiltatea articulatiilor si elasticitatea muschilor.

Bucurie, tonus, energie… exact ceea ce cautai!

Orele de Zumba sunt o alternativa eficienta si placuta la orele de alergare pe banda sau la antrenamentele clasice de TaeBo sau Aerobics, pentru ca au un element special de noutate si surpriza, sunt pline de bucurie si de tonus si te vor ajuta sa te energizezi…

In plus, poti oricand sa furi miscarile de la orele de Zumba si sa fii vedeta ringului de dans!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *