TaeBo: Antrenamentul care a revolutionat sportul

Modeleaza-ti un corp armonios si svelt si afla cum poti sa cresti cu pana la 30% eficienta exercitiilor, pentru rezultate rapide, vizibile!

taebo sport

Modeleaza un corp armonios si svelt!

Program bazat pe o combinatie dinamica de arte martiale, pasi de dans si elemente de gratie si elasticitate din balet, ce reuseste sa modeleze un corp armonios si zvelt, TaeBo este antrenamentul care a revolutionat lumea salilor de sport in America.

Antrenament cardio complex, pentru tot corpul

Mai mult decat atat, TaeBo reprezinta un antrenament cardiovascular complex, pentru tot corpul, prin care se urmareste imbunatatirea rezistentei fizice, reducerea stratului adipos si dezvoltarea armonioasa a musculaturii.

Indutria fitness-ului a fost revolutionata de doua tipuri de antrenamente – in anii 80 a fost StepAerobic, iar in anii 90, exercitiile de TaeBo – fiecare dintre aceste tipuri de antrenament a captivat milioane de clienti ai salilor de sport si au modelat trupuri zvelte, armonioase si sanatoase.

TaeBo Step – cu pana la 30% mai eficient, pentru rezultate rapide si vizibile

Continuarea fireasca, intr-o decada a vitezei si eficientei, a fost sa se uneasca cele doua tipuri de antrenament intr-unul care sa ofere beneficiile ambelor metode. Asa a aparut TaeBo Step, un antrenament in care combinatiile din TaeBo se executa pe stepper, pentru rezultate si mai rapide si mai vizibile. Se stie deja ca folosirea stepperului sporeste eficienta exercitiilor aerobice cu pana la 30%, asa ca aceasta combinatie de exercitii este poate reprezenta o noua provocare pentru tine, daca doresti sa obtii rezultate rapide.

TaeBo Step: Succesiune alerta de pasi si lovituri

Orele de TaeBo step incep cu o incalzire temeinica a intregului corp, timp de 5-8 minute. Apoi, succesiunea de pasi si lovituri devine si mai interesanta si mai intensa prin combinarea ingenioasa a pasilor de StepAerobic. Se obtine astfel un antrenament pe intervale de intensitate, insa cu 30% mai eficient decat fiecare dintre elementele sale luate separat. Finalul orei consta in 5 minute de stretching si relaxare, o bine-meritata odihna dupa 35 de minute de antrenament intens pentru tot corpul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *