Dance aerobic: Arde pana la 700 de calorii

Modeleaza forme apetisante, feminine si elegante

Pentru ca dansul este despre emotie, despre bucurie si dezinvoltura, dar este si despre gratie, despre feminitate si frumusete. Dansul este despre naturalete, dar naturaletea miscarilor vine din exercitii care modeleaza forme apetisante, feminine si elegante. In plus, dansul este despre socializare. Spre deosebire de majoritatea antrenamentelor de sport, prin dans se leaga prietenii, se creeaza o atmosfera de suport si motivare pozitiva.

In plus, orele de dans modeleaza un trup armonios, cu musculatura ferma si eleganta, dezvolta capacitatile artistice – creativitate, expresivitate, inovatie si ritmicitate dar si pe cele fizice deopotriva – rezistenta fizica, flexibilitate si coordonare.

Ritmuri alerte, miscari libere si atmosfera plina de energie

Este un antrenament ce isi are originile in primele clase de aerobic de la inceputul anilor 80. Ritmurile alerte, miscarile libere si atmosfera plina de energie reusesc sa transforme o ora clasica de aerobic intr-o adevarata explozie de buna dispozitie. Scopul este acelasi – modelarea armonioasa a corpului, fara depuneri inestetice de grasime sicu o musculatura echilibrata. Insa se obtine mult mai mult de atat – un boost de incredere in sine, dezinvoltura si energie pozitiva!

Consuma pana la 700 de calorii, in timp ce te distrezi!

Este un antrenament spectaculos, pentru ca in timpul unei ore se pot consuma pana la 700 de kcal (echivalent cu o alergare de 11 kilometri), insa tonusul si buna dispozitie fac din aceasta ora una dintre cele mai apreciate la noi la sala.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *