Top 10: Cum sa-ti urmezi planurile!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Sperantele nasc asteptari iar acestea se transforma in schimbari ale modului de viata, lucru pe care-l facem adesea la inceput de an.

La inceputul fiecarui an ne propunem schimbari pentru vietile noastre. In marea seara dintre ani, ne adunam prietenii si familia la un loc pentru a sarbatori sosirea Noului An sau inceputul schimbarii noastre. Sarbatorim, de fapt, sosirea unei zile noi mai bune.

Propunandu-ne sa facem lucruri pozitive este minunat, dar este mult mai usor s-o spunem decat s-o si facem. Am pentru tine 10 sfaturi ca sa reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus.

1. Sprijin, sprijin, sprijin!

Cheia succesului continuu este sanatatea. Daca esti sanatoasa poti face tot ceea ce ti-ai propus. Ofera sprijin sanatatii tale pentru a putea face fata tuturor provocarilor!

2. Nu renunta!

Este greu sa tot incerci, dar este o noua zi in fiecare zi. Gaseste sprijin in cineva din familie sau intr-o prietena. Nu este ceva usor. Este un drum lung. Dar daca perseverezi si incerci sa-ti schimbi stilul, vei reusi!

3. Pune pret pe ceea ce-ti propui!

Gandeste-te ca daca nu-ti schimbi stilul de viata, sanatatea ta va fi afectata. Persoanele dragi tie vor avea de suferit in egala masura cu tine. Daca problemele tale de sanatate sunt legate doar de kilogramele in plus, este timpul sa iei masuri! Esti un caz fericit si solutia tine doar de tine!

4. Gaseste ceva care sa te motiveze in drumul catre succes!

Cu cat vezi ca ai mai multe rezultate, cu atat trebuie sa te ambitionezi si mai tare pentru tot ceea ce ti-ai propus. Privind in urma, iti vei da seama ca nu vrei sa te mai intorci si de cat de mult ai avansat.

5. Educa-te!

Te-ai gandit ca n-o poti face. Cauta si citeste povesti de reusita, povesti cu un mesaj pozitiv si apuca-te sa crezi in tine. Este timpul sa nu-ti mai plangi de mila si sa faci ceva pentru tine! Nimic nu este imposibil, trebuie doar sa vrei.

6. Vorbeste cu colegele tale!

In pauza de masa socializeaza, nu sta retrasa intr-un colt. Afla cum au reusit colegele tale ceea ce si-au propus, impartaseste cu cineva cateva din planurile tale si vei vedea ca altii au reusit. Chiar crezi ca tu n-o poti face?

7. Incearca sa nu te lasi influentata negativ!

Stii ca o poti face! Nu-i lasa pe altii sa te influenteze daca tu iti doresti cu adevarat ceva. Fereste-te de pesimism!

8. Propune-ti lucruri realiste!

Nu fii absurda! Nu-ti propune lucruri banale si irealiste precum sa castigi la Loto. Cu cat esti mai obiectiva, cu atat planurile tale se vor putea concretiza.

9. Fiecare pas conteaza!

Incearca sa ajungi la marea realizare pe etape. Nu tinti direct in varf, fara sa urci fiecare treapta pentru ca, in acest caz, rezultatul final nu va fi cel dorit.

10. Incurajeaza-i si invata-i si pe altii!

Daca in drumul tau spre reusita ai intalnit situatii de care vezi ca se lovesc anumiti prieteni de-ai tai, incearca sa-i incurajezi si sa le arati ca se poate!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *