Invata sa te iubesti: 5 Secrete

Include in viata ta aceste 5 Secrete si invata sa te iubesti – vei experimenta o schimbare benefica extraordinara!

E clar, alergam mereu dupa imaginea de sine ideala, mai ales in aceste timpuri in care ne urmaresc de pe toate copertele revistelor, din reclamele la orice sau din filme modele de femei senzuale si cu dimensiuni aprope de perfectiune.

Eforturile de a ne compara, de a deveni, de a ne apropia de etalon de cele mai multe ori ne lasa cu gustul amar-exotic al reusitei sacrificate de dragul unui deliciu irezistibil din ciocolata, sau pierdute in galopul haotic printre activitatile cotidiene.

Orice triumf are insa un inceput fundamental, unul bine ancorat intre realitate si deziderat: cine esti tu chiar acum. Kilometrul zero al reusitei sta in adancul sufletului, in mintea alerta si dispusa sa creada fara abatere in ceva mai presus de orice te opreste sa fii exact asa cum iti doresti: in tine insati.

Aici incepe transformarea: tu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie din lumea ta. Cu propria admiratie si respect incepe adevarata frumusete.

1. Inspira-te!

Daca tot vorbeam de modele: foloseste-le pentru a te motiva si pentru a te recunoaste.

Alege o imagine care sa fie cat mai aproape de silueta ta ideala, uita-te cu atentie care sunt acele caracteristici care te atrag: felul in care arata per ansamblu, trasaturile specifice (abdomenul plat, picioarele elegante, formele apetisante) si apoi uita-te adanc si atent la tine descoperind ca ai deja acele trasaturi esentiale, ele astepta doar sa fie slefuite si scoase la suprafata.

De cate ori ai nevoie de motivatie, verifica-te cu modelul ales, constientizeaza-ti fiecare progres si bucura-te de el. Din cand in cand poti sa-ti faci o fotografie cu noile progrese. Acum esti chiar tu modelul de referinta!

2. Stabileste-ti obiective concrete si realizabile!

Alege: de unde, cat, cum esti dispusa sa slabesti/sa tonifiezi si pana cand.

Nu-ti da termene nerealiste gen 15 kg in 30 zile. Corpul tau are nevoie sa evolueze progresiv, sa se adapteze la schimbari si mai ales sa aiba suficienta energie sa te sustina in toate domeniile vietii tale la capacitate maxima.

Asa ca nu exagera, nu fi neinduratoare sau nerabdatoare, relaxeaza-te si fa-ti un plan concret de actiune.

Hotaraste: ce, cum, cand si cat timp dedici acestei activitati/zi/saptamana/luna, etc.

Ai grija ca planul tau sa cuprinda alimentatia, activitatea fizica, relaxarea si timpul dedicat distractiei.

3. Monitorizeaza-ti rezultatele!

Completeaza un jurnal propriu de dieta pe forum si, la fiecare etapa (nu mai devreme de 7 zile), uita-te ce anume crezi ca ti-a produs rezultatul respectiv, sau ce te-a incetinit si modifica stilul de viata dupa caz.

Desigur, este de mare ajutor ca munca depusa sa fie sprijinita si urmarita de un expert specializat in gestionarea problemelor care pot aparea pe parcurs: nutritionistul, antrenorul de fitness si life coach-ul.

Nu uita! Pastreaza obiceiurile bune si dupa obtinerea rezultatului final, asta te va mentine frumoasa permanent.

4. Sarbatoreste-ti triumfurile!

Un cm dat jos din talie, o piele mai fina pe coapse, un ten mai luminos, muschi mai rezistenti si chiar o mai mare usurinta la urcat scarile? Felicita-te! Este fie primul pas, fie cel care te aduce mai aprope de rezultatul propus.

Aminteste-ti ca rezultatele se produc prin dieta + sport + consecventa + timp. Asta e formula magica.

Daca ai rabdare cu tine si iti recunosti eforturile, dar mai ales rezultatele, si te recompensezi cum iti place (o vizita la coafor pentru un styling care sa scoata si mai mult in evidenta progresele, o noua fusta care sa arate picioarele lucrate sau chiar o tratatie gustoasa) vei reusi sa faci minuni pentru energia si sa capeti entuziasmul de a continua.

5. Simte-te frumoasa… chiar acum!

Da, chiar acum, inainte sa obtii silueta perfecta din visul perfect despre femeia perfecta.

Atitudinea de castigatoare a marelui loz (incredere in sine, energie vitala si personalitate cuceritoare) este mai atractiva decat 1,000 de fotomodele la un loc!

Trebuie sa intelegi ca nu silueta perfecta iti da frumusetea ci tu dai lumina frumusetii corporale.

Esti mai mult decat un corp esti esenta lui si esentiala celorlalti. Esti perfecta chiar acum, chiar asa cum esti.

Daca vrei sa te infrumusetezi mai mult, esti libera sa alegi dintre toate acele metode, instrumente si programe disponibile pe cel care iti este cel mai confortabil, antrenant, energizant si usor. Dar frumusetea este deja aici si incepe din tine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *