Anti stres

Iti propunem o strategie imbatabila anti stres, daca treci printr-o perioada speciala din viata ta si ai nevoie de tratament sau ajutor!

Ai nevoie de ajutor anti stres?! In momentul in care traversezi o perioada dificila din viata ta (iti cauti de lucru, ai ramas fara partener sau esti pur si simplu coplesita de lucurile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit, in fiecare zi), cea mai buna strategie este sa nu lasi tensiunea sa se acumuleze si sa construiesti o strategie anti stres.

stress

Nu stii cum iti poti organiza viata, pentru a scapa de stres? Foloseste sfaturile noastre anti stres!

1. Nu trece singura prin asta

in cazul in care treci printr-o perioada dificila, primul sfat anti stres oferit de catre specialisti este acela de a nu incerca sa depasesti perioada stresanta de una singura!

Invita-ti la o discutie familia si prietenii, povesteste-le prin ce treci, incearca sa obtii ajutor, lasa-i sa iti ofere sfaturi si sustinere.

2. Contactul fizic reprezinta un factor important anti stres

Contactul fizic (simpla atingere) calmeaza sistemul nervos si, la un nivel foarte intim, transmite mesajul ca nu esti singura – astfel, simpla mangaiere reprezinta o extraordinara terapie anti stres.

Recurge la masaj, pentru a elibera tensiunea negativa acumulata, sau, si mai bine, fa dragoste cu iubitul tau!

3. Apeleaza la ajutorul unui profesionist

Daca simti ca ai nevoie de ajutor suplimentar anti stres, te sfatuim sa recurgi la ajutorul unui specialist. Prietenii si familia ta te pot sustine, sfatui si ajuta, dar asta pana la un anumit punct.

In cazul in care problemele tale te incarca mai mult decat poti exprima sau depasi, cu siguranta ai nevoie de sfatul unui specialist, care va sti cum sa puna problema, pentru a-ti regasi confortul pierdut si a elibera din tesiunile acumulate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *