Activitati pentru weekend

Ce faci in weekend ?

Ce ar fi bine sa fac in weekend? Afla care sunt sugestiile noastre pentru weekendul urmator si bucura-te de sfarsitul de saptamana!

A venit sfarsitul de saptamana si una dintre intrebarile pe care ti le pui, de fiecare data, este ce fac in weekend… Si, pentru a pune si mai multe paie pe foc (de parca nu erai suficient de nehotarata), am decis sa iti ofer cateva variante destul de inspirate… pe care sper sa le urmezi!

1. Relaxeaza-te si ai grija de tine

Ai optiunea pentru weekend de a te odihni, a te relaxa dupa o saptamana plina de evenimente la birou si a avea grija de tine. Nu pot sa iti subliniez destul de mult cat de important pentru sanatate si pentru dieta este sa dormi!

Acasa ca te sfatuiesc: dormi pana tarziu, fa o baie prelunga, fa-ti cateva masti pentru par si ten, citeste o carte buna, bea un pahar de vin si uita-te la un film dragut! In aceasta maniera, luni vei reusi sa arati bine, sa fii total remontata si plina de energie!

2. Tine dieta de weekend

Poti profita de aceste doua zile pentru a incepe o dieta (atunci cand esti acasa si iti poti cumpara si gati este mult mai bine sa incepi o dieta. De asemenea, poti alege un plan pentru numai doua zile, care sa te ajute sa scapi de cateva kilograme si sa te detoxifici. Iti urez succes!

3. Du-te la masaj

Una dintre cele mai bune sugestii pentru weekend este aceea de a profita de un masaj – acesta poate fi de slabire sau anticelulitic, daca vrei sa incepi o dieta, sau poate completa ritualul de relaxare, in cazul in care acesta este scopul tau.

4. Schimba-ti lookul!

Daca este weekend, nu inseamna ca nu trebuie sa arati special, dimpotriva! Incearca sa schimbi ceva la infatisarea ta – aranjeaza-ti parul diferit, schimba culoarea de ruj sau dedica putin timp unei manichiuri care te va face sa te simti cu adevarat speciala!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *