|
|||||||
| Dieta Disociata Ai trecut prin mai multe etape si ti se pare ca Dieta Disociata reprezinta o optiune buna: poti manca orice, oricand, trebuie numai sa ai grija la combinatii si sa nu exagerezi. Impartaseste aici din experienta si succesele tale! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|||
|
fetelor am venit sa dau raportul pe azi:
D:un mar si o cana cu lapte cu capuccino; P:un mar, o cana de lapte si 400 g ficatei fierti; S:un mar nu am mai putut manca si laptele si nici cele 2 oua k ma simt plina....am baut 2 litri de apa si o cana de ceai verde si 40 min de bicicleta trebuie sa mi vina musafirii si ma simt cam "plina" si balonata o seara buna |
|
||||
|
Raport final ...Am cam bagat in mine azi.
2 portocale 1 mar 1 banana legume cu orez si ciuperci -1 punga-450g 50 g seminte de floarea soarelui 1 rosie 3 cartofi mici copti cu zeama de varza 1 cafea ceai-2.5 l Seara frumoasa. Ma retrag la film. |
|
|||
|
incep o noua saptamana
acum am 90 de kg de la 95 regimul dis imi prieste e super |
|
|||
|
fetelor care e povestea cu argila?
ajuta la slabit va rog sa imi spuneti si mie felicitari ptr kg pierdute pupici |
|
||||
|
Raportul meu pe ziua de azi:
Ciuperci champignon, crude - 200 grame, 44 calorii, 6.2 proteine, 0.6 lipide, 6.6 carbohidrati, 2 fibre Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre Varza - 300 grame, 93 calorii, 4.8 proteine, 0.6 lipide, 17.1 carbohidrati, 6 fibre Ulei de floarea soarelui pentru gatit si salate Bunica - 15 grame, 135 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre Mar Golden - 300 grame, 147 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 33.6 carbohidrati, 0.3 fibre Mandarine - 100 grame, 53 calorii, 0.8 proteine, 0.3 lipide, 13.3 carbohidrati, 1.8 fibre Seminte de floarea soarelui prajite fara sare Solaris - 50 grame, 286.3 calorii, 10.4 proteine, 26.5 lipide, 1.7 carbohidrati, 0 fibre --------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL: 1065 grame, 776.3 calorii, 23.1 proteine, 43.2 lipide, 76.2 carbohidrati, 11.3 fibre Imi este de real folos acest site.Multumesc fetele, sunteti niste dragute. Nu prea mai pot scrie asa des pentru ca nu sunt acasa,dar citesc tot ce scrieti voi. Va pup |
|
|||
|
Quote:
nu esti singura si eu la fel mananc cate o punga de 450gr la o masa asa ca |
|
|||
|
buna la fete
aseara am mancat leg la cuptor si ceva fistic acum savurez un mar, un kiwi si o mandarina le-am taiat felii, le-am pus intr-un castron si le mananc cat mai stau pe aici poate o sa beau si o cafea dupa cu zaharina la pranz leg la cuptor diseara cred ca imi voi face cartofi cu rozmarin la cuptor am mancat la un coleg si sunt super buni o zi buna
|
|
||||
|
Felicitari Sisy, esti cea mai tare, tine-o tot asa.Ce mult mi-as dori si eu sa ma pot cantari, dar asta e, o sa ma cantaresc abia sambata viitoare.Poate intr-un fel e mai bine asa, ca devenisem dependenta de cantar.
Eu de ieri am inceput Postul si sper sa-l tin pana la capat. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| buna la fetele frumoase!, dieta disociata |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|