•  

Go Back   iDieta.ro > Beauty > Review: Produse Cosmetice

Review: Produse Cosmetice Cele mai bune produse nu sunt neaparat si cele mai scumpe? Am creat acest Forum pentru a discuta despre experientele cu diverse produse, modul de utilizare al acestora si alternative...

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02-02-2010
bufnitza83's Avatar
bufnitza83 bufnitza83 is offline
Senior Member
VIP

Quote:
Originally Posted by andyshhor View Post
intersant tot ce imi spuneti. din cate stiu,produsele acestea sunt semi-profesionale,zic de cele care se gasesc pe piata si sunt accesibile pt noi.

pudra mea e foarte ok,sunt multumita de ea. acum as vrea sa incerc un fond de ten pe care mi l-a recomandat o colega. nu stiu cum se numeste dar este sub forma de baton,ca un stick. nu costa mult,l-am vazut aseara la un magazin 29 ron. zic eu ca e ok.

ca rujuri,primisem unul de la verisoara mea,de la l'oreal. se numeste glam shine,nuanta budoir spice. imi place ca e foarte cremos insa se duce de pe buze (nu stiu unde fuge).
insa nu cred ca mai e pe piata rujul,doar gloss am vazut si nu prea imi plac.

Acel fond de ten nu e bun ci fffffffffff bun . Eu l-am folosit ani de zile in varianta mata si total acoperitoare (pt ca am un ten cu de toate ...pete rosiatice , maronii , gauri ..., ten de portocala .... ce sa mai , tot ce vrei si nu vrei ) ...si toata lumea imi zice mereu ca : vai ce ten ai , clar ...e opera fondului de ten ca fara e mai mult decvat jale

pai inseamna ca nu e/era ruj bun daca dispare ... eu urasc produsele lóreal ... am fost f dezamagita de toate , mai putin de vopsea

Mai eu sincera sa fiu nu ma uit la produse daca sunt profesionale, semi , demi ...etc , de cand ma stiu si ma "tencuiesc "....adica de 12 ani , am mers pe probate si pe compatibilitatea mea cu acel produs ..fie ca ma costa triplu sau e cel mai ieftin

Uite am sa-ti dau un exemplu banal . Pe vremuri eu foloseam pt acnee (cand aveam , demult ) Elmiplant si imi mergea f f bine , iar colegele mele foloseau solutii f f scumpe care nu aveau nici un efect (dar deh erau de firma ) . Am incetat sa mai folosesc acel produs cand a inceput sa apara reclama la tv pt ca atunci a incetat sa mai aibe efect (tipic .. )

asa am patit cu produse Bourjois . Pe vremuri oja, rujul , rimelul erau net superioare altora ...acum dupa 10 ani cred ca cumparat iar cele 3 produse mentionate mai sus ..si surpriza sunt de 2 lei . Rimelul o porcarie care se duce si imi face genele mai mici , cand mie orice rimel imi accentueaza genele (care sunt mari ...nu exagerat dar mari ), oja nu se usuca si nu tine (altadata tinea cel putin 3 , 4 zile ) iar rujul dispare si iti lasa si buzele asa...o senzatie aiurea rau . Sunt f dezamagita ca erau produsele mele de suflet ...acum mai ramane sa probez iar cremele clinique , daca si ele ma dezamagesc fac scandal
Reply With Quote
Old 02-02-2010
bufnitza83's Avatar
Senior Member
VIP

aaa si app de produse semi-profesionale sau cum se numesc. Imagineaza-ti ca atunci cand te machezi absolut zilnic de ani si ani ... produsele profesionale te-ar aduce la faliment (acum depinde, dar eu vb de un buget normal , pt o femeie normala )
Reply With Quote
Old 02-02-2010
bufnitza83's Avatar
Senior Member
VIP

stai ca vb prostii ... folosesc ceva de la lóreal , oja cea de la french ...si e bunicica
Reply With Quote
Old 02-02-2010
andyshhor's Avatar
andyshhor andyshhor is offline
Senior Member
Pufulet

Quote:
Originally Posted by bufnitza83 View Post
aaa si app de produse semi-profesionale sau cum se numesc. Imagineaza-ti ca atunci cand te machezi absolut zilnic de ani si ani ... produsele profesionale te-ar aduce la faliment (acum depinde, dar eu vb de un buget normal , pt o femeie normala )
da,asta asa e. bugetul meu e de studenta. asa ca sa zic merci.

tenul meu are puncte negre pe nas care sunt foarte nesuferite si nesimtite,niste pete in gurul gurii si 2-3 cosulete pe frunte care imi apar numai la menstruatie. deci,nu ma plang. ma gandesc poate ca e cam devreme sa folosesc fond de ten. nu vreau sa ma dau zilnic cu el,doar la ocazii speciale ...
Old 02-02-2010
bufnitza83's Avatar
Senior Member
VIP

Quote:
Originally Posted by andyshhor View Post
da,asta asa e. bugetul meu e de studenta. asa ca sa zic merci.

tenul meu are puncte negre pe nas care sunt foarte nesuferite si nesimtite,niste pete in gurul gurii si 2-3 cosulete pe frunte care imi apar numai la menstruatie. deci,nu ma plang. ma gandesc poate ca e cam devreme sa folosesc fond de ten. nu vreau sa ma dau zilnic cu el,doar la ocazii speciale ...

pai daca ar fi dupa mine nu m-as da in veci cu fond de ten ...dar ma dau de la 14 ani ...stiu pare mult dar aratam groaznic si ce am eu nu trece cu nimic decat peeling cu laser ...mda .

Fondul de ten a fost o necesitate in cazul meu ...nu un moft si nu cred ca exista "devreme pt fond de ten " ...depinde de situatie si caz

pai si eu am puncte negre ...dar mi le scot absolut mereu si apoi a 2-a zi dau cu fond de ten ...ca niciodata nu arata bine zona fara el..

Eu nu sunt de acord sa fiu naturala in momentul in care am atatea probleme pe fata si sa nu le acopar doar pt ca "imbatraneste pielea " , asta e un mit tampit
Reply With Quote
Old 02-02-2010
zera's Avatar
zera zera is offline
Senior Member
Manechin

eu auzisem de facefinity si panstik lucruri f bune. facefinity e fondul de ten compact de la maxfactor care se aplica f f usor, acopera f bine, iar panstik la fel am auzit ca se aplica usor si dureaza mult. eu una nu le`am incercat dar sunt curioasa de parerile voastre, cele care ati incercat asa ceva.
si eu am probleme cu tenul, nu grave dar mici neplaceri tot am. o perioada am folosit fonduri de ten dar m`am lasat de meseria asta pt ca deja ma plictisisem si nici tenul meu nu necesita fond de ten in stil masiv.
acum ca si varsta isi spune cuvantul o sa incep usurel usurel sa mai aplic pe ici pe colo cate ceva corector, insa fondurile de ten lichide deja ma calca pe nervi.
in max factor chiar am incredere pt ca tot ce am si am avut de la max factor mi`a placut.
din pacate la capitolul oja nu stau ei f f bine cu nuantele dar calitativ sunt f bune.
eu in prezent folosesc o oja de la burjois 1 second per nail, e cea cu periuta de aplicare speciala, culoarea e nr 8, un rosu inchis, sangeriu. e o nunta pe care o gasesc greu la alte firme, din pacate burjois nu mai e ce a fost.
alta oja senzationala e peggy sage tulipe noir, din pacate nu rezista f mult si nu imi explic de ce, iar de la l'oreal resist & shine albastru, e extrem de enervanta. se aplica putin dificil, lasa urme chiar si dupa 2 straturi, manerul aplicatorului se tot desface, insa oja rezista enorm de mult si nu iese de pe unghii decat cu polizorul sau cu smirghel )
din pacate cele 3 nuante de oja pe care le am nu le gasesc la alte firme, cel putin max factor nu le are.
Old 02-02-2010
chris bv's Avatar
chris bv chris bv is offline
Moderator
Topmodel

Quote:
Originally Posted by fuhrmann julia View Post
chris bv si eu am multe rujuri din gama asta dar nu le folosesc pt ca se cojeste(crapa) pe timpul zilei,la munca tot dau cu balsam peste dar tot se face urat.voi cum faceti,care-i secretu´?
Cred ca secretul este sa nu aplici culoarea in strat gros! Inainte de a-l da pe buze, sterge un pic aplicatorul de marginea sticlutei. Dupa ce dai un strat cat mai uniform, dar subtirel, ramai cu gura intredeschisa cam un minut. Abia apoi aplica balsamul.... eu asa fac si nu se ia 10-12 ore.

Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare...

........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Reply With Quote
Old 03-02-2010
fuhrmann julia's Avatar
fuhrmann julia fuhrmann julia is offline
Senior Member
Manechin

chris bv,exact asa fac cum spui tu,trebuie sa am grija sa dau strat f f subtire,poate asa merge.

http://www.sibiu100.ro/copiii-saptamanii/ Va rog s-o votati pe Romina,multumesc!
Reply With Quote
Old 03-02-2010
bufnitza83's Avatar
Senior Member
VIP

Quote:
Originally Posted by fuhrmann julia View Post
chris bv,exact asa fac cum spui tu,trebuie sa am grija sa dau strat f f subtire,poate asa merge.

trebuie dat doar un strat ,niciodata sa nu dai de 2 ori ...si exact cum a zis si cris, sa stergi (mai ales spre interiorul buzei si pe conturul lor
Reply With Quote
Old 05-02-2010
zera's Avatar
zera zera is offline
Senior Member
Manechin

am constatat astazi la beauty shop ca produsele max factor in beauty shop sunt mai scumpe decat daca le comanzi pe net. pe net pretul unui produs x max factor e 59.00 pe cand in magazin e 70 lei. mi se pare destul de mare diferenta.
plus ca in magazin mi`a recomandat "vanzatoarea" un ton de fond de ten de n`avea nici o treaba cu tenul meu. mai avea putin si ma si batea ca`mi permit sa`i spun ca ala nu e tonul meu. )
e destul de amuzant sa mergi in recunoastere prin magazine.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules