|
|||||||
| Vreau sa invat Stii ca iti este greu, dar acesta este singura modalitate de a te simti in foma maxima, si pregatita de orice? Invata sa faci sport! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Daca el iti da acordul, iti recomand sa incepi cu exercitii de Pilates pentru incepatori, cate 20 de minute pe zi. Este cea mai sigura metoda si timp de 2-3 luni poti face aceste exercitii. Insotite, bine inteles, de o dieta bazata pe alimente naturale si la un nivel caloric de circa 1600 de kcal. Daca mai ai vreo intrebare referitoare la exercitiile de Pilates, iti raspund cu placere! Toate cele bune, Cori Gramescu Last edited by corigramescu; 16-07-2010 at 03:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Apoi, cel mai simplu pas este sa iti programezi din timp ce anume vei manca saptamana viitoare, sa spunem. Fa-ti o lista de cumparaturi, alege numai alimente naturale - fructe, legume, carne, lactate, oua, nuci - si nu mai cumpara mezeluri, dulciuri, alimente semipreparate sau foarte procesate(branza topita, pateu de ficat, budinca gata preparata) . Intr-o prima etapa, va dura cam 2-5 saptamani pana cand vei elimina COMPLET din alimentatie aceste preparatae nocive. Pasul urmator va fi sa iti notezi ce mananci, ca sa evaluezi cam cate calorii mananci. Vei vedea ca, desi media necesarului caloric pentru femei este la 1600-1800 de kcal, tu vei avea tendinta de a consuma mai mult decat aceasta valoare. Si abia atunci vei incepe cu adevarat sa iti creezi un stil de viata sanatos. Draga mea, inainte de a incheia vreau doar sa iti spun ca pentru a reusi ai nevoie de vointa si de organizare. Stiu ca e mai la indemanan sa alegi un sandwich de la fast food, o punga de biscuiti sau ceva de la patiseria din colt, dar sa stii ca pentru viitorul tau e mai important sa iti pregatesti de acasa o gustare formata din fructe, iaurt, nuci, o salata sau chiar un sandwich in care sa inlocuiesti mezelul cu friptura si cascavalul cu cas natural de vaca. Daca te mai pot ajuta cu vreun sfat, te rog sa imi spui! Multa sanatate si spor la treaba! Toate cele bune, Cori Gramescu Last edited by corigramescu; 16-07-2010 at 03:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
O zi frumoasa si un weekend minunat va doresc! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
o intrebare am si eu - legata de o burta inestetica ramasa dupa sarcina - sarcina de care am scapat de aproape un an jumate- si am nascut natural - imi poti spune te rog ce exercitii ar fi mai bune pentru a scapa de aceasta burta? si de aripioare ar fi frumos sa scap dar as arata prea bine atunci |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pentru coapse la fel, in weekend v-am pregatit un articol cu exercitii pentru aceasta zona, articol care contine atat poze cat si explicatii. Daca ai ramas cu depuneri de grasime pe solduri iti recomand sa consumi zilnic seminte de in, care ajuta mult in reducerea grasimii din aceasta zona si sa urmezi un regim alimentar echilibrat. Dar despre subiectul asta sunt sigura ca vom mai vorbi... Toate cele bune, Cori Gramescu
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Oh,acum am vazut raspunsul de pe celalalt post...
|
|||
|
|||
|
draga Cori,as dori si eu un sfat pentru problema mea! sunt lata in umeri si am bratele groase. port talia 46 la bluza si 42 la pantalon.as putea face ceva sa armonizez corpul meu? se pate face ceva in privinta umerilor? mentionez ca in copilarie am facut 7 ani de inot,iar exact cand a inceput boom-ul hormonal am abandonat. cealalta problema a mea ar fii ca am sanii mari 110 circumferinta,talia 80C.am observat ca de cand am inceput sa slabesc sanii sunt ca 2 mingi care incep sa se desumfle,nu se si micsoreaza.pe langa o dieta relativ echilibrate(ex. 4-5 zile alimentatie echilibrata,vine 1 zi neagra cand mananc toate porcariile) ca sport practic walking 1 ora pe zi (5km/h) in medie 20-22 zile/luna.stiu ca inotul mi-ar fii f recomandat,dar din pasate nu am posibilitatea sa ajung la o piscina.
iti multumesc anticipat si astept raspuns. |
|
|
|||
|
|||
|
Buna Ramonik, pentru problema bratelor iti recomand exercitii cu benzi elastice, care sunt cele mai eficiente pentru reducerea volumului si modelarea armonioasa a muschilor.
In ceea ce priveste slabirea, ma tem ca singur mersul nu este dintre cele mai eficiente metode, asa ca iti recomand sa incerci sa combini si cu 15 minute pe zi de exercitii acasa - taebo, Pilates sau exercitii cu gantere. In legatura cu problema sanilor...ea vine in primul rand de la variatiile de greutate, dar si de la alimentatia dezechilibrata (ziua cea "neagra" a dietei nesanatoase) . Un alt factor il poate constitui lipsa unei bustiere adecvate, cu rol de sustinere la nivelul bustului.
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|