•  

Go Back   iDieta.ro > Fitness & Wellness > Programe de Fitness

Programe de Fitness Totul... de la clasicul jogging, la tae-bo sau pillates...

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05-07-2010
kmi28's Avatar
kmi28 kmi28 is offline
Senior Member
Pufulet

Default Remodelarea picioarelor

Buna.M-am gandit sa deschid acest post pentru ca zilele astea am tot cautat pe internet metode de remodelare,subtiere a picioarelor.Nu am gasit mare lucru,eram in principal curioasa sa aflu ce aparat de fitness este cel mai potrivit pentru mine avand in vedere ca aerobic nu prea imi place sa fac si prefer lucrul la aparate....Am stepper si bicicleta acasa...
Ok,nu am gasit mare lucru insa va spun ce am inceput eu sa fac si o sa va tin la curent cu evolutia mea poate va fi de ajutor si altor persoane.
Am reusit sa ajung la o greutate care-mi convine ...am 1.60...cred...si 52 de kg.Insa am picioarele grosute.....mostenire de la mama.......
Am inceput de o saptamana sa lucrez pe stepper ,35 minute pe zi.Inainte ma dau cu crema anticelulitica Supliform ,apoi imi pun o pereche de panataloni Biomedslip si purced la treaba.Ce am observat.Transpir ingrozitor de mult.Cand dau pantalonii jos sunt plini de apa si am slabit un kg desi saptamana asta am mancat mai mult decat normal+inghetate muuuulte....
O sa ma masor sa vad in centimetrii cat o sa dau jos.....
Bafta multa tuturor fetelor preocupate de modul in care arata....
Reply With Quote
Old 13-07-2010
kmi28's Avatar
kmi28 kmi28 is offline
Senior Member
Pufulet

Default Re: Remodelarea picioarelor

Ok,revin,desi vad ca postul asta nu are prea mare succes......Poate nu-i nimeni pe aici care sa-si doreasca sa-si remodeleze picioarele.....oi fi eu singura nefericita oare??
Intre timp am renuntat la stepper....si bine am facut.Cu toata rezistenta mea la lucrul cu propriul corp.....si la sport in general,incurajata de succesul a doi amici,care au obtinut rezultate remarcabile in doar 2 luni,mi-am luat programulP90x si am inceput sa-l fac.E genial!!!
Sunt super incantata,se lucreaza frumos,este antrenant si ma simt grozav.O sa revin in 2 saptamani cu vesti noi.pana atunci va pup pe toate si spor la remodelari
Reply With Quote
Old 13-07-2010
Bretagne's Avatar
Bretagne Bretagne is online now
Senior Member
Fotomodel

am auzit si eu de acest program sa ne tii la curent iti doresc rezultate frumoase!!

iar cu remodelarea picioarelor..doar prin sport (cardio - alergat ..bicicleta, role etc) si aparate. minim 6 luni

Mentinere 2228 calorii/zi. Slabire 0.5Kg/sapt. 1728 calorii/zi
Reply With Quote
Old 14-07-2010
LacryYadira LacryYadira is offline
Junior Member

Buna fetitele,

Cu remodelarea picioareleor ma lupt si eu. Genetic picioarele mele sunt putin mai grosute sus la coapse, iar gambele sunt subtirele. Am facut sala 4 luni de zile in continuu, cu un instructor personal. Pot spune ca acum ca m-am lasat de sala si am inceput serviciul am picioarele mai subtiri decat atunci cand faceam sala, pentru ca mi se dezvolta extrem de repede musculatura coapselor. M-am hotarat sa renunt la exercitiile la aparate pentru picioare si voi incerca sa fac doar aerobic in zilele in care ar trebui sa lucrez pentru picioare.
Reply With Quote
Old 14-07-2010
kmi28's Avatar
kmi28 kmi28 is offline
Senior Member
Pufulet

Quote:
Originally Posted by LacryYadira View Post
Buna fetitele,

Cu remodelarea picioareleor ma lupt si eu. Genetic picioarele mele sunt putin mai grosute sus la coapse, iar gambele sunt subtirele. Am facut sala 4 luni de zile in continuu, cu un instructor personal. Pot spune ca acum ca m-am lasat de sala si am inceput serviciul am picioarele mai subtiri decat atunci cand faceam sala, pentru ca mi se dezvolta extrem de repede musculatura coapselor. M-am hotarat sa renunt la exercitiile la aparate pentru picioare si voi incerca sa fac doar aerobic in zilele in care ar trebui sa lucrez pentru picioare.
Arunca-ti o privire peste P90 x,sigur o sa-ti placa....Este o combinatie de miscari dar sunt extraordinare.Cel putin cele pentru abdomen m-au rupt dar simti cu adevarat ca-ti lucreaza tot corpul....
Reply With Quote
Old 16-07-2010
kmi28's Avatar
kmi28 kmi28 is offline
Senior Member
Pufulet

Azi a fost a cincea zi de p90x.uimitor,dar rezultatele incep sa se vada.Un centimetru in minus in toate zonele:abdomen,coapse ,genunchi......
Ieri o prietena m-a intrebat ce am facut,ca arat schimbata si ca-mi vin pantalonii altfel.Asta a fost un feedback grozav.Evident ca au contat si saptamanile de stepper facute inainte....
Problema este ca de luni ma confrunt cu o febra musculara care nu ma lasa deloc....Si evident ca nu a a vut timp sa-mi treaca pt ca in fiecare zi se lucreaza altceva si ma lasau unele ma luau altele.Constant s-a mentinut la picioare.
Dar per total ma simt bine si fizic dar mai ales psihic-am alt tonus ,nu mai sunt asa obosita si stresata....
Reply With Quote
Old 16-07-2010
gabiveve's Avatar
gabiveve gabiveve is online now
Senior Member
Manechin

felicitari - ma bucur ca ai gasit un program care sa ti se potriveasca si care sa te ajute

ai incercat - o baie calda si o aspirina pentru febra musculara?
Old 16-07-2010
corigramescu corigramescu is offline
Junior Member

Send a message via Yahoo to corigramescu

Nu uita de stretching, la mine a functionat foarte bine si, in combinatie cu masajul, m-a ajutat sa rezolv o problema similara : din cauza exercitiilor pentru picioare de la sala de forta cu greutati prea mari imi dezvoltasem foarte mult coapsele, dar dupa cateva sedinte de masaj si stretching, plus cateva ore de TaeBo si evident Pilates am reusit sa ajung la o forma armoniosa cu inaltimea si constitutia mea.
Old 22-07-2010
kmi28's Avatar
kmi28 kmi28 is offline
Senior Member
Pufulet

Ok,revin cu experienta mea.Spre surprinderea mea chiar m-am tinut de treaba si sunt in a doua saptamana de P90x.Azi m-am masurat si am mai dat jos un cm.....Wow...Nu mi-a venit sa cred.Deci programul asta chiar functioneaza...
Reply With Quote
Old 24-07-2010
punctt's Avatar
punctt punctt is offline
Senior Member
Fotomodel

Send a message via Yahoo to punctt

ok, asteptam vesti.
edit: poate si niste pozici.
Reply With Quote
Reply