|
|||||||
| Programe de Fitness Totul... de la clasicul jogging, la tae-bo sau pillates... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
||||
|
||||
|
Buna.M-am gandit sa deschid acest post pentru ca zilele astea am tot cautat pe internet metode de remodelare,subtiere a picioarelor.Nu am gasit mare lucru,eram in principal curioasa sa aflu ce aparat de fitness este cel mai potrivit pentru mine avand in vedere ca aerobic nu prea imi place sa fac si prefer lucrul la aparate....Am stepper si bicicleta acasa...
Ok,nu am gasit mare lucru insa va spun ce am inceput eu sa fac si o sa va tin la curent cu evolutia mea poate va fi de ajutor si altor persoane. Am reusit sa ajung la o greutate care-mi convine ...am 1.60...cred...si 52 de kg.Insa am picioarele grosute.....mostenire de la mama.... Am inceput de o saptamana sa lucrez pe stepper ,35 minute pe zi.Inainte ma dau cu crema anticelulitica Supliform ,apoi imi pun o pereche de panataloni Biomedslip si purced la treaba.Ce am observat.Transpir ingrozitor de mult.Cand dau pantalonii jos sunt plini de apa si am slabit un kg desi saptamana asta am mancat mai mult decat normal+inghetate muuuulte.... O sa ma masor sa vad in centimetrii cat o sa dau jos..... Bafta multa tuturor fetelor preocupate de modul in care arata....
|
||||
|
||||
|
Ok,revin,desi vad ca postul asta nu are prea mare succes......Poate nu-i nimeni pe aici care sa-si doreasca sa-si remodeleze picioarele.....oi fi eu singura nefericita oare??
Intre timp am renuntat la stepper....si bine am facut.Cu toata rezistenta mea la lucrul cu propriul corp.....si la sport in general,incurajata de succesul a doi amici,care au obtinut rezultate remarcabile in doar 2 luni,mi-am luat programulP90x si am inceput sa-l fac.E genial!!! Sunt super incantata,se lucreaza frumos,este antrenant si ma simt grozav.O sa revin in 2 saptamani cu vesti noi.pana atunci va pup pe toate si spor la remodelari
|
||||
|
||||
|
am auzit si eu de acest program
iti doresc rezultate frumoase!!iar cu remodelarea picioarelor..doar prin sport (cardio - alergat ..bicicleta, role etc) si aparate. minim 6 luni
|
|||
|
|||
|
Buna fetitele,
Cu remodelarea picioareleor ma lupt si eu. Genetic picioarele mele sunt putin mai grosute sus la coapse, iar gambele sunt subtirele. Am facut sala 4 luni de zile in continuu, cu un instructor personal. Pot spune ca acum ca m-am lasat de sala si am inceput serviciul am picioarele mai subtiri decat atunci cand faceam sala, pentru ca mi se dezvolta extrem de repede musculatura coapselor. M-am hotarat sa renunt la exercitiile la aparate pentru picioare si voi incerca sa fac doar aerobic in zilele in care ar trebui sa lucrez pentru picioare. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Azi a fost a cincea zi de p90x.uimitor,dar rezultatele incep sa se vada.Un centimetru in minus in toate zonele:abdomen,coapse ,genunchi......
Ieri o prietena m-a intrebat ce am facut,ca arat schimbata si ca-mi vin pantalonii altfel Problema este ca de luni ma confrunt cu o febra musculara care nu ma lasa deloc....Si evident ca nu a a vut timp sa-mi treaca pt ca in fiecare zi se lucreaza altceva si ma lasau unele ma luau altele.Constant s-a mentinut la picioare. Dar per total ma simt bine si fizic dar mai ales psihic-am alt tonus ,nu mai sunt asa obosita si stresata....
|
||||
|
||||
|
felicitari - ma bucur ca ai gasit un program care sa ti se potriveasca si care sa te ajute
ai incercat - o baie calda si o aspirina pentru febra musculara? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu uita de stretching, la mine a functionat foarte bine si, in combinatie cu masajul, m-a ajutat sa rezolv o problema similara : din cauza exercitiilor pentru picioare de la sala de forta cu greutati prea mari imi dezvoltasem foarte mult coapsele, dar dupa cateva sedinte de masaj si stretching, plus cateva ore de TaeBo si evident Pilates am reusit sa ajung la o forma armoniosa cu inaltimea si constitutia mea.
|
||||
|
||||
|
Ok,revin cu experienta mea.Spre surprinderea mea chiar m-am tinut de treaba si sunt in a doua saptamana de P90x.Azi m-am masurat si am mai dat jos un cm.....Wow...Nu mi-a venit sa cred.Deci programul asta chiar functioneaza...
|
||||
|
||||
|
ok, asteptam vesti.
![]() edit: poate si niste pozici.
| Bookmarks |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|