|
|||||||
| Macrobiotica Suntem rezultatul mediului nostru, care tine atat de alimentele consumate, cat si de relatiile sociale, climat, pozitie geografica... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
||||
|
||||
|
asa, asa, cauta-ti scuze
im cer scuze daca par rea, nu asta mi-e intentia, recunosc ca daca n-am fumat niciodata nici nu pot sa inteleg cat e de grea dependenta de tigari, desi il am pe sotul care nu reuseste sa se lase
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu am inceput de azi sa ma las de tigari. Dar cu nicorette ca altfel nu pot decat legata in casa de calorifer. Ma gandesc sa ma apuc si eu de regim. Cred ca de vineri ca mai am fructe si legume in frigider de terminat.
Se mai inscrie cineva?
|
||||
|
||||
buna doamnelor si domnisoarelor.care e gata sa inceapa aceasta dieta? nu-mi convine sa fiu singura..macar sa ma minta careva ca mai tine in acelasi timp cu mine si tot e bine ![]() ...si sa mai zica de o noua reteta ( nu ca ar fi prea multe combinatii). deci..care vrei sa fii mai putin toxica?
|
||||
|
||||
|
Quote:
il intreb. |
|
|
||||
|
||||
|
oki. super. poate ca incepem si noi zilele astea. nu se alta dar sunt foarte toxica...cred ca se vede si in poza ca sunt cam albastra
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
fetelor, nu mai tine nimeni dieta oshawa?
|
|
|
||||
|
||||
|
din cele ce au tinut aceasta dieta,ai pus dupa kg pierdute?
|
|
|
|||
|
|||
|
eu vreau sa incep de saptamana viitoare...vreo amatoare?
|
|
|
|||
|
|||
|
buna fetelor!ma inscriu si eu sa incep dieta cu voi,cand vreti sa incepeti?eu as vrea de luni asa am sa am timp sfarsitul acesta de saptamana sa imi cumpar si sa pregatesc cate ceva,va pup
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|