|
|||||||
| Diverse Discutii despre diete, necatalogate sau... de iarna trecuta :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
|||
|
|||
|
netina, cum stai cu superdieta? dar tu ardeias?
|
|
|
||||
|
||||
|
Buna Biencuta! Eu sunt bine,sunt in a 6-a zi fara abateri si cu bicicleta,sper sa ma tina asa cat mai mult timp! Tie cum iti merge?
|
|
|
|||
|
|||
|
a 6 zi din rina? sau ai venit si tu cu noi?
mie imi merge relativ bine. ieri si alaltaieri am m-am mai dat pe langa o prajitura dar continui. incerc sa nu mai fac deastea. |
|
|
||||
|
||||
|
Rina,ma simt mult mai bine cu ea. Lasa prajiturile pentru mai incolo! Gandeste-te la tinta pe care o ai! Spor!
|
|
|
|||
|
|||
|
buna fetele
eu sunt in a patra zi de dieta cu o mica abatere duminica cand am fost cu familia si prieteni la un gratar si mirosea, mirosea asa de bine ca am gustat si eu o frigaruie care avea si piept de pui pe langa legume dar in rest a fost bine, chiar am refuzat prajitura desi arata apetisant, e f buna dieta asta pentru mine doar ca nu mai sunt asa de motivata acum ca inainte pentru ca nu mai am de slabit decat vreo 3 kg si toata lumea imi zice ca de ce ma mai chinui, acum mi-am luat acasa si leg magic si ab rochet ca sa am cu ce sa fac miscare ... Gabi tu de unde ai dieta asta rina, mi se pare interesanta dar nu prea o inteleg , cred ca i s-ar potrivi foarte bine prietenei mele care este o gurmanda si o pofticiosa, a fost di la o nutritionista si tot nu s-a tinut de dieta ca nu se poate abtine de la dulciuri si isi doreste sa slabeasca dar nu reuseste |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
am citit este interesanta dieta Rina
eu nu prea am mai slabit in kg, la mine e mai greu acum ca nu prea mai am multe kg de dat jos si acum se dau mai greu, dar cred ca incep sa ma modelez pentru ca stau altfel pantaloni pe mine si fustele,cred ca acum dau jos in cm, problema mea cea mai mare la acest moment este celulita si cred ca o sa-mi iau un abonament la niste impachetari pentru a ajuta putin pielea in lupta cu celulita |
|
|
|||
|
|||
|
este o dieta super, dar eu o tin pe cea disociata, si dupa 2 zile se vede lipsa a 2 kilograme.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|