|
|||||||
| Diverse Alte discutii despre frumusete... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
|
|
||||
|
||||
|
Buna all,
Nu prea am postat eu pe aici, mai mult am citit ... mult De ceva timp folosesc un mic truc pt a scapa de nesuferitele cosuletze. ![]() Dupa cum stie fiecare, daca le "scormonesti" revin mai urate decat erau .. ca sa nu mai vb de sangerare. Si uite asa eram eu in vizita la bunici, ma duc destul de rar si vizitele sunt scurte. Dar de data asta eram in perioada aia a lunii in care esti predispusa aparitiei cosurilor si aveam unul foarte nesuferit ce statea sa explodeze. Cum nu am rabdare de fel, am trecut la atac. Bad ideea. Nu aveam niciun produs cosmetic la indemana, numai servetelele demachiante din geanta si dezinfectantul pt manutze pe care l`am fol in prealabil. E si cand am vazut ca arata mai rau decat inainte m`am gandit sa dau o picatura din acel dezinfectant si pe cos... Minune ! It worked ! S`a uscat asa de frumos cosul si chiar ft repede, in cateva ore era de acoperit cu putin fond de ten. Asa ca m`am gandit sa va impartasesc si voua micul meu truc. Poate ajuta pe cineva. Daca mai are cineva idei ... let us know ! ; Va pup !
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
am o prietena care are 21 de ani si inca are probleme cu cosurile, asa ca i-am facut cadou cateva produse de la nivea young - gelul ala de fata si crema de noapte, si dupa doar o sapt. de folosire, au dat niste rezultate spectaculoase - nu numai ca i-au trecut cosurile, dar nu mai avea nici aspectul ala gras pe fatza - tenul era matifiat. Dar s-a tinut serios de treaba - adica spalare cu gelul si dimineata la trezire si seara la culcare, si masaj serios cu crema pe fata in fiecare seara dupa spalare.
Nu stiu daca functioneaza la toata lumea sau doar la ea, dar merita incercat. |
|
|
||||
|
||||
|
eu pt cosuri ma spalam cu clerasil(sau cum s-o chema) pt ten sensibil,si dupa o saptamana aveam pielea mai fina,cosurile nu mai vorbesc ca-mi dispareau complet.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Andyshhor, eu chiar nu aveam altceva la indemana atunci. Mi s`a parut o idee ok at the time. Daca e sa vb de un tratament pt cosuri, eu cand avea vreo 17 ani am avut mari probleme cu acneea si dermatologul mi`a prescris niste pastilutze si o crema ft buna, "Skinoren" cred ca se numea. Am scapat total ! Bine, acum mai apare cate unul asa razletz in anumite perioade ale lunii. ![]() Insa, tratamentele dupa ureche nu sunt niciodata ft bune, dupa parerea mea, deci o vizita la dermato` daca e chiar o problema cred ca e cea mai indicata. ![]() Sa fitizi iubite!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
cand aveam si eu probleme cu, cosurile/acneele, am facut o masca "hom" dintr-o lingurita de drojdie proaspata,o lingurita de crema hidratanta si 2-3 picaturi de lamaie, intindeam pe fata curata si stateam asa vreo 20min sau pana se usuca usor, indepartam cu apa culduta.. ramane super fina pielea si foarte hidratata
|
|
|
||||
|
||||
|
ce fain de voi, eu am tenul acneic de cand aveam 16 ani si nu am putut sa scap cu nici un fel de masti, geluri, etc.
la dermato nu am fost pt ca am zis ca nu am nevoie, am doar ten gras si mai imi apar cateva cosuri pe care nu le suport si le storc si mai rau in fac. stiu, dar tot o fac. de obicei sunt putin invadata in perioada dinaintea ciclului si apoi nu am nimic. am porii foarte deschisi si are un aspect asa urat...macar de as putea scapa de porii astia daca de cosuri nu pot....dar cred ca tot vizita la dermato trebe desi nu e grav, o pot tine sub control, cu igiena adecvata.
|
||||
|
||||
|
au auzit odata la tv un trcuc folosit de topmodel atunci cand au cosuri si trebuie sa mearga la presetari sau la
se dau cu picaturi de okii pe cosuri,disparea roseata imediat si nu se mai vad asa urat.ptr ca-m lucrat in cosmetica pana am ramas te sfatuiesc sa-ti cumperi o pasta cu Azulena pe care o aplici numai pe cosuri cu un betigas de ureche dar fara sa mai bagi betigasul inauntru daca la-i pus odata pe cos,sti bacteriile pe lui iar in cutie si nu faci mare branza.deci pui pasta de azulena numai pe cos ptr ca usca foarte tare sau cumperi de la vichy crema normaderm,garantat scapi de toate cosurile
| Tags |
| cosuri, truc |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|