+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Ce farduri de ochi nu se strang pe pleoapa?

astea sunt cele care se aplica cu pensula uda, dar si uscate se pot aplica. http://www.pupa.it/ENG/Catalogue/Sch...=85&IDLinea=75
    I`ll try to be nicer if u try to be smarter!

mie nu'mi plac cremele, parca astea se strang si mai tare:O

Cele mai frumoase animalute din lume!

Am incercat si eu cu pensula uda si da este mai ok. In ceea ce priveste cremele, mai rau fac (cel putin la tenul meu).

Quote Originally Posted by roxy1984 View Post
    Mda, cred ca ar ajuta mult un topic cu trucuri legate de beauty. rrsorina, daca ai putea mentiona numele ar ajuta mult.

Ruby Rose am folosit si eu candva si unele erau ok... V-am zis ca am descoperit si eu ceva la Burjoaise, farduri mono, desidefate, este o cutiuta dreptunghiulara. Imi plac la nebunie, dar pe pleoapa superioara... tot se strange.

Trucul cu pudra, creme etc., inainte, n-a dat roade deloc. Iar, legat de produsele de la Sephora sunt fff dezamagita. O sa incerc sa vad si ceea ce-mi spui tu marianoanatm... Nu va mai spun de fondul de ten, pudra etc... Urasc sa imi dau cu ele, nu le folosesc zilnic, dar la anumite ocazii trebuie... iar zona nasului se ingrasa indiferent ce as face.

In prezent folosesc produse L'Oreal (fond si pudra) si sunt cat de cat mai rezistente, dar nu pentru f mult timp.

Am auzit la o prietena ca se fac anumite tratamente la cosmetica (pentru tenul gras) si ca in timp chiar dau roade. Oare n-om gasi astfel de creme, masti ceva sa le putem folosi si acasa?
    Artistry scrie pe cutie.
    Eye and cheek powder tints...sunt 3 nuante pentru ochi si una pentru obraz

Smile

Am ascultat de sfatul uneia dintre voi si mi-am luat o baza (Smoothing primer) de la Sephora. Intr-adevar...cam multi bani pt 15 ml, dar se simte o diferenta pe fata mea. Fardul nu se mai strange ca inainte, cat despre fata....sunt cea mai incantata. Lasa pielea foarte fina si luminoasa.

Quote Originally Posted by rrsorina View Post
    Artistry scrie pe cutie.
    Eye and cheek powder tints...sunt 3 nuante pentru ochi si una pentru obraz
    le cunosc. sunt f.bune, le foloseste prietena mea si m-am machiat si eu de doua ori cu ele.
    mi-au placut f.mult.
    sunt cam scumpe, dar cred ca merita investitia.
    Nu exista femei urate, exista doar femei sarace !!

Masuratorile mele:
    Bust= 86 cm, talie= 70 cm, aripioare/burtica= 83 cm, fund= 94 cm, picior= 52 cm.

Eu una verific machiajul uitandu-ma din cand in cand in oglinda, iar daca fardul s-a strans, il "repar" cu un servetel sau un betisor de ureche si uniformizez din nou. Machiajul, ori cat de mult am vrea noi sa reziste de dimineata pana seara n-o va face. Un machiaj trebuie reimprospatat ori de cate ori este necesar. Insa nu mai adauga inca un strat de fard peste cel deja existent niciodata, pentru ca vei adauga oboseala privirii si plus de asta risti ca fardul sa incarce si genele.
    Tips: cu cat aplici mai mult fard de pleoape cu atat risti sa se intinda sau sa se stranga in pliurile pleoapelor cand clipesti, indiferent ca este sau nu un fard de calitate. De asemenea, o persoana cu tenul gras ar fi bine sa foloseasca farduri pudra. Cele cremoase sunt recomandate celor cu tenul uscat. Si intradevar pentru o rezistenta mai buna a fardului e bine sa fie folosita o baza de machiaj pentru pleoape (asta daca esti o impatimita a machiajului si vrei sa faci o investitie pentru ca te deranjeaza cu adevarat aceasta problema. Eu consider ca naturaletea trebuie sa primeze ).

folosesc farduri de la Miss Sporty, (le poti vedea aici), sau de la Alix Avien, (aici), si nu am avut niciodata probleme... intr-adevar, inainte de a aplica fardul, folosesc o crema pentru ochi
    Last edited by PrettyGhiocel; 17-04-2010 at 11:24.
    N-am nici o problema cu cafeaua, am o problema fara cafea.

eu am probleme cu rimelul imi curge si nu plang , nu ma frec la ochii . acum am unul de la loreal mi-am luat unul rezistent la apa , am zis ca daca este rezistent la apa nu o sa mai curga dar degeba

Un mic truc ar fi sa-ti dai pe gene cu putina pudra inainte de a-ti aplica primul strat de mascara. Astfel maresti rezistenta acestuia.
    Oricum mi se pare ciudat ca se incapataneaza sa curga chiar daca e rezistent la apa si culmea apartine si unui brand de renume. Poate ca ai nevoie de un rimel pentru ochi sensibili.

+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast