eu auzisem de facefinity si panstik lucruri f bune. facefinity e fondul de ten compact de la maxfactor care se aplica f f usor, acopera f bine, iar panstik la fel am auzit ca se aplica usor si dureaza mult. eu una nu le`am incercat dar sunt curioasa de parerile voastre, cele care ati incercat asa ceva.
si eu am probleme cu tenul, nu grave dar mici neplaceri tot am. o perioada am folosit fonduri de ten dar m`am lasat de meseria asta pt ca deja ma plictisisem si nici tenul meu nu necesita fond de ten in stil masiv.
acum ca si varsta isi spune cuvantul o sa incep usurel usurel sa mai aplic pe ici pe colo cate ceva corector, insa fondurile de ten lichide deja ma calca pe nervi.
in max factor chiar am incredere pt ca tot ce am si am avut de la max factor mi`a placut.
din pacate la capitolul oja nu stau ei f f bine cu nuantele dar calitativ sunt f bune.
eu in prezent folosesc o oja de la burjois 1 second per nail, e cea cu periuta de aplicare speciala, culoarea e nr 8, un rosu inchis, sangeriu. e o nunta pe care o gasesc greu la alte firme, din pacate burjois nu mai e ce a fost.
alta oja senzationala e peggy sage tulipe noir, din pacate nu rezista f mult si nu imi explic de ce, iar de la l'oreal resist & shine albastru, e extrem de enervanta. se aplica putin dificil, lasa urme chiar si dupa 2 straturi, manerul aplicatorului se tot desface, insa oja rezista enorm de mult si nu iese de pe unghii decat cu polizorul sau cu smirghel
)
din pacate cele 3 nuante de oja pe care le am nu le gasesc la alte firme, cel putin max factor nu le are.
I`ll try to be nicer if u try to be smarter!
Bookmarks