Buna all,
Nu prea am postat eu pe aici, mai mult am citit ... mult)
De ceva timp folosesc un mic truc pt a scapa de nesuferitele cosuletze.
Dupa cum stie fiecare, daca le "scormonesti" revin mai urate decat erau .. ca sa nu mai vb de sangerare. Si uite asa eram eu in vizita la bunici, ma duc destul de rar si vizitele sunt scurte. Dar de data asta eram in perioada aia a lunii in care esti predispusa aparitiei cosurilor si aveam unul foarte nesuferit ce statea sa explodeze.Cum nu am rabdare de fel, am trecut la atac.
Bad ideea. Nu aveam niciun produs cosmetic la indemana, numai servetelele demachiante din geanta si dezinfectantul pt manutze pe care l`am fol in prealabil. E si cand am vazut ca arata mai rau decat inainte
m`am gandit sa dau o picatura din acel dezinfectant si pe cos... Minune ! It worked !
S`a uscat asa de frumos cosul si chiar ft repede, in cateva ore era de acoperit cu putin fond de ten.
Asa ca m`am gandit sa va impartasesc si voua micul meu truc. Poate ajuta pe cineva.
Daca mai are cineva idei ... let us know ! ;
Va pup !![]()

Cum nu am rabdare de fel, am trecut la atac.
Bad ideea. Nu aveam niciun produs cosmetic la indemana, numai servetelele demachiante din geanta si dezinfectantul pt manutze pe care l`am fol in prealabil. E si cand am vazut ca arata mai rau decat inainte
m`am gandit sa dau o picatura din acel dezinfectant si pe cos... Minune ! It worked !
S`a uscat asa de frumos cosul si chiar ft repede, in cateva ore era de acoperit cu putin fond de ten.
Reply With Quote

te sfatuiesc sa-ti cumperi o pasta cu Azulena pe care o aplici numai pe cosuri cu un betigas de ureche dar fara sa mai bagi betigasul inauntru daca la-i pus odata pe cos,sti bacteriile pe lui iar in cutie si nu faci mare branza.

Bookmarks