+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Cum a slabit dr. Monica Pop ?

Quote Originally Posted by myr3lla View Post
    Am vazut si eu emisiunea cu ea si chiar a spus ca nu recomanda nimanui regimul drastic pe care l-a tinut.Mie mi se pare putin ciudat ca,doctor fiind,cunoscand atatea diete si implicit riscurile lor,si avand o situatie financiara ce i-ar fi permis sa tina o dieta cat de cat acceptabila,a apelat la cea prin infometare.Oricum,gestul ei e de apreciat,pentru ca a avut vointa si ambitie,dar nu e de urmat.

ai dreptate myr3lla.... am vazut emisiunea si a zis k nu recomanda aceasta dieta nimanui, doar k a povestit cum a slabit ea recunoscand totodata k nu e sanatos modul in care a slabit....eu am ramas socata de faptul k mai avea 3 nite de par in cap....i-a cazut la greu si asta numai din cauza dietei draconice

Default BUNA FETELOR!!!!!!!!!!

Am vazut si eu filmuletul cu Monica Pop.Insa am ramas stupefiata cand declara ca 9 zile a rezistat numai cu o cafea pe zi.Hai sa fim serioase ca-ti scade glicemia de intri in coma,chiar sanatos fiind.E o mare schimbare la ea.Insa stau si ma intreb cum arata corpul ei dupa cele 35 kg pierdute?????Are si ea o varsta respectabila si pielea hai sa recunoastem nu mai e asa de ferma ca la fetele tinere pana in 30 ani.A declarat ca n-a facut nici o operatie estetica,pai inseamna ca ar trebui sa-i atarne pieile.
    Insa chiar daca a facut vre-o operatie estetica felicitari pt ea,insa nu-mi plac cei care promoveaza FOAMEA.
    Cum ramane cu mancatul sanatos si sportul zilnic???

Buna,

Din cate am auzit, fara apa mai mult de 3-4 zile nu rezisti in conditii normale, nici umiditate crescuta, nici caldura f mare, iar fara mancare 30-40 zile.
    Asa ca infometarea pt 9 zile nu cred ca afecteaza asa de tare sanatatea.

Depinde de mai multi factori, rezistenta, constitutie, conditile de mediu...
    In arsita nu rezisti fara apa prea mult (deshidratarea are loc rapid prin transpiratie in principal), in timp ce intr-o zona racoroasa, sansele de supravietuire cresc simtitor.
    Tot asa, fara mincare, un om gras (care are depozite de grasime) rezista mult mai mult decit unul slab.

Eu am slabit ptin infometare 5kg intr-o sapt, dar eram afectata emotional, ma parasise iubitul.
    Dupa 7 zile, mi-a venit mintea la cap si am inceput sa mananc.
    Am continuat sa slabesc, pt ca nu mai mancam asa de mult.

Acum sunt din nou cu kg in plus pt ca sunt dupa o sarcina.

Quote Originally Posted by Cosa7 View Post
    Buna,

Din cate am auzit, fara apa mai mult de 3-4 zile nu rezisti in conditii normale, nici umiditate crescuta, nici caldura f mare, iar fara mancare 30-40 zile.
    Asa ca infometarea pt 9 zile nu cred ca afecteaza asa de tare sanatatea.
    ai dreptate...si eu auzisem de chestia asta

Default Inca o parere

O slabire atat de drastica si de rapida poate fi doar dintr-o spaima mare sau dintr-o amaraciune mare sau dintr-o boala. Nu mai conteaza cum arata pielea daca iti rezolvi o problema de sanatate.

Doua din colegele mele de serviciu au fost nevoite sa slabeasca, sub supraveghere medicala, cat de repede un numar mare de kilograme pentru a scapa de operatie pe coloana. Un motiv destul de puternic pentru a putea sa reziste cu cateva frunze de salata si nu stiu ce nimicnicenii le mai permitea dieta impusa.

Cineva spunea pe aici pe undeva: "vrei sa slabesti? nu minca". Atunci mi s-a parut hilar. Acum mi se pare extrem de adevarat si de simplu de indeplinit. Mincarea nu este singurul lucru bun pe care ni-l putem oferi. Cand n-o sa-i mai acordam rolul de "pansament" pentru suflet si trup vom fi eliberati de o mare inrobire. Mincarea sa fie doar hrana si nu compensatie.

Toate bune, Bunica Ilinca
    "Increde-te in Dumnezeu si leaga-ti bine camila!"

Quote Originally Posted by bunicailinca View Post
    O slabire atat de drastica si de rapida poate fi doar dintr-o spaima mare sau dintr-o amaraciune mare sau dintr-o boala. Nu mai conteaza cum arata pielea daca iti rezolvi o problema de sanatate.

Doua din colegele mele de serviciu au fost nevoite sa slabeasca, sub supraveghere medicala, cat de repede un numar mare de kilograme pentru a scapa de operatie pe coloana. Un motiv destul de puternic pentru a putea sa reziste cu cateva frunze de salata si nu stiu ce nimicnicenii le mai permitea dieta impusa.

Cineva spunea pe aici pe undeva: "vrei sa slabesti? nu minca". Atunci mi s-a parut hilar. Acum mi se pare extrem de adevarat si de simplu de indeplinit. Mincarea nu este singurul lucru bun pe care ni-l putem oferi. Cand n-o sa-i mai acordam rolul de "pansament" pentru suflet si trup vom fi eliberati de o mare inrobire. Mincarea sa fie doar hrana si nu compensatie.

f tare......m-a intrebat odata cineva dak din lagar am vazut iesind oameni grasi? NU...toti erau piele si os pt ca erau infometati

Quote Originally Posted by bunicailinca View Post

crud dar adevarat. si eu doar pt ca am micsorat cantitatea si caloriile din mancare drastic am slabit pana in mom actual 17 kg in 5 luni. nu mananci, slabesti. si ironia e ca atunci cand esti slaba si arati bine nu mai vrei mancarea ca "pansament" pentru ca esti fericita si multumita cu tine. cat tp esti grasa mananci sa umpli niste goluri. cred ca mai degraba nu pt ca suntem grase nu suntem fericite ci pt ca nu suntem fericite suntem grase. adica da, sunt si exceptii care fericite se indoapa dar in general ele sunt exceptiile care interesc regula. eu de ex acuma la 56 de kg si vreau sa ajung la 53. dar nu pot ajunge la fel de usor ca pana acuma, dar sunt fericita si am rabdare si mananc putin. cand slabim si observam ca eforturile dau rezultate, devenim mai fericite si mancam mai putin pt ca nu mai avem atatea goluri de umplut. simplu si normal.

Quote Originally Posted by roxxie View Post
    crud dar adevarat. si eu doar pt ca am micsorat cantitatea si caloriile din mancare drastic am slabit pana in mom actual 17 kg in 5 luni. nu mananci, slabesti. si ironia e ca atunci cand esti slaba si arati bine nu mai vrei mancarea ca "pansament" pentru ca esti fericita si multumita cu tine. cat tp esti grasa mananci sa umpli niste goluri. cred ca mai degraba nu pt ca suntem grase nu suntem fericite ci pt ca nu suntem fericite suntem grase. adica da, sunt si exceptii care fericite se indoapa dar in general ele sunt exceptiile care interesc regula. eu de ex acuma la 56 de kg si vreau sa ajung la 53. dar nu pot ajunge la fel de usor ca pana acuma, dar sunt fericita si am rabdare si mananc putin. cand slabim si observam ca eforturile dau rezultate, devenim mai fericite si mancam mai putin pt ca nu mai avem atatea goluri de umplut. simplu si normal.

DREPT SI ADEVARAT

mai fetelor si eu incerc dieta asta zi de zi
    dar pe la 11-12 ma apuca o foame ca eu cred ca as manca si andrele si lana si tot

adica nu reusesc sa o tin nu va speriati ca nu sunt nebuna - nici nu zic nimaniu ca este doar ca dupa parerea mea e ca e f greu de tinut o astfel de dieta

eu sunt si gurmanda asa ca nu am nici o sansa sa ma infometez - deci am decis mai bine 4-5 kg in plus - nu mai mult si fericita decat slabanoaga si sa poftesc la orice vad

sper sa nu supar pe nimeni cu ce am zis

+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast