[QUOTE=radu102030;1341847]cred ca inhibitia asta initiala se datoreaza si ideii complet prostesti dar care e asimilata implicit in ziua de azi pe mai toate canalele (nu doar in media ci si in conceptia marii mase / discutii cu cei din jur etc. ): se considera ca barbatul se injoseste, e un prost, se coboara facand sex oral unei femei, iar femeia se umileste facand sex unui barbat. ( de unde si injuraturile gen "blow me" etc.). . si in destule filme vezi un barbat care incearca sa umileasca/ batjocoreasca o femeie, ori o obliga sa ii faca sex oral ori ( sau si ) anal. . e rodul conceptiilor - referitoare la sex ale- unei societati bolnave si strambe cel putin la acest capitol.
din punctul meu de vedere e o situatie complet anormala.
mai putin anormala (dar tot anormala) cred ca e si conceptia premiului: barbatul e "premiat" cand primeste sex oral. cand doi oameni se iubesc e anormal sa existe intre ei doi o astfel de conceptie (a premiului fie cel oferit barbatului fie femeii). mai putin intalnita, ce-i drept, e conceptia in care barbatul "premiaza" femeia cu un sex oral. sexul oral devine un instrument de manipulare, iar femeia se simte bine pentru ca simte ca detine controlul, barbatul este controlat prin asta: primeste / nu primeste sex oral . ( cam ca la circ: executi bine, primesti zaharelul , daca nu, nu ; "e ca si cum tu ai avea jucaria lui preferata ").
nu inseamna ca daca as fi femeie mi-ar conveni asta si nu as mai avea conceptia asta. nu mi se pare normal sa faci din sexul oral oferit femeii iubite sau barbatului iubit un instrument de manipulare ( <<placerea ta e in mainile mele>>).
pentru mine e o placere in sine ( nu ma gandesc ca ii fac ei placere si de aia o fac, dar eu nu ma prea dau in vant dupa asta) sa fac sex oral unei femei. e ca si cum ai saruta ce a mai feminina parte a unei femei. e ca si cum feminitatea ei s-ar concentra atunci acolo si eu o sarut chiar acolo. normal mi se pare sa fie si invers.[/QUOTE
Nu stiu cum sa va explic dar eu nu fac, nu am facut si nu voi face sex oral, indiferent daca stiu ca partenerului meu i-ar palcea asta.Nu mi-e nici jena, nici scarba, nici frica si nu mi se pare nici un subiect tabu, si nici nu ma chinui sa dau o explicatie logica atunci cand mi se cere.Pur si simplu, nu fac astaSi inca ceva, in caz ca va ganditi ca relatia cu partenerul meu are de suferit daca ii lipseste acest infim ingredient...ei bine nu, tipul e la fel de curios in privinta mea ca la inceput, iar toate treburile merg fain.Ce vreau sa spun e ca
rice lucru, si nu ma refer aici numai la sexul oral, tre facut numai daca te intereseaza/te pasioneaza pe tine in primul rand, si nu pentru ca partenerul tau te cicaleste cu asta sau asa fac ceilalti in relatiile lor.

Si inca ceva, in caz ca va ganditi ca relatia cu partenerul meu are de suferit daca ii lipseste acest infim ingredient...ei bine nu, tipul e la fel de curios in privinta mea ca la inceput, iar toate treburile merg fain.Ce vreau sa spun e ca
Reply With Quote
, dar a treecut si faza asta si am realizat ca acolo unde exista iubire , nu trebuie sa existe bariere si idei preconcepute.
Bookmarks