va astept in casuta mea trasnitahttp://www.idieta.ro/forums/showthread.php?t=19799
nu conteaza dimensiunea....conteaza ce face cu ea....am avut parteneri si cu ea de 23 si de 18....si sincer pot sa va spun k cel cu 18 a facut treaba mai buna decat cel cu 23.....cu cel cu 23 abia daca aveam 1 orgasm....eu una ajung la orgasm foarte greu....dar lasa-ti-ma sa va spun ca,cu cel cu 18 am avut mai mult de 2 orgasme in 40 de minute cat a durat o partida....deci pana la urma mai conteaza dimensiunea sau nu?......mica si cu efect...sau mica si jucausa.....nu mare si adormita.....
daca ai fi singura femeie din lume ti-as da un manual de gramatica...
Nu sunt nici mic , nici exagerat ( 19 cm ), nu am avut probleme cu fetele, niciuna nu s-a plans de marime si chiar am avut discutii cu mai multe ex iubite si majoritatea au spus ca mai conteaza si marimea dar mai mult conteaza persoana. La barbati e la fel cum e la voi, numai ca pe noi ne intereseaza alte chestii. Ideea e ca daca iubesti persoana cu adevarat se poate trece peste acest inconvenient mai MARE sau mai MIC. Exista diverse pozitii care sa favorizeze o dotare mai mare sau mai mica , cum exista si pentru femei care sunt mai mult sau mai putin adanci....![]()
Bookmarks