+ Reply to Thread

Thread: Dieta South Beach Reloaded-pentru fostele SB

buna seara fetelor si bine ati revenit la dieta! o saptamana usoara va doresc, cu rezultate frumoase. am sa dau raportul, desi azi nu a fost zi de dieta:
    MD: 07:30 tort, ca am zis ca daca pap dimineatza se duce pana seara si o cafea decofeinizata cu 125g lapte 0,1%
    P: 12:00 mancarica de varza de bruxelles, fiarta cu tomate si putin ulei. o bucatica branza normala si inca o feliutza de tort..asta nu mai era in program..dar am calcat pe langa
    C: 18:00 bulgarasi de branza cu smantana exquisa 3% , 200g, ceai! am terminat tortul si maine pap frumos..pana la ziua indragostitilor voi sarbatoriti ziua indragostitilor sau dragobetele?

seara buna
    noi cred ca sarbatorim valentine's day(ziua indragostitilor)
    nici raportul meu nu a fo chiar ok, am luat si 2 lingurite de inghetata
    MD: o cana lapte
    P: mancarica de fasole verde cu piept de pui
    C: fritata dietetica de spanac cu sunca de porc
    v-am tsucat si sa aveti o seara placuta

ora de sport:
    1h de dat la zapada de pe langa masina ...
    sunt franta echivaleaza cu 10 ore de aerobic)

O seara buna! Sa ne auzim maine cu vesti bune!

Quote Originally Posted by mirabela.ionita View Post
    ora de sport:
    1h de dat la zapada de pe langa masina ...
    sunt franta echivaleaza cu 10 ore de aerobic)

O seara buna! Sa ne auzim maine cu vesti bune!
    hehe...bravo, ai facut miscare, s-au dus caloriile
    si eu am fo azi si am alergat putin, iar acum redecorez prin casa ) se mai duc si la mine cateva calorii sper
    noapte buna fetelor

noapte buna, fetele. ne auzim maine la raport - mai bun ca azi, sa speram. multa bafta!

Quote Originally Posted by pufkes View Post
    noapte buna, fetele. ne auzim maine la raport - mai bun ca azi, sa speram. multa bafta!
    sa speram...multa bafta si tie

Buna seara fetelor.
    Mie mi-e rusine sa mai apar pe aici. Nu stiu de ce nu mai am pic de vointa. Mananc cat de cat ok la serviciu, iar acasa mananc de parca ar fi sfarsitul lumii. Mananc si apoi ma simt cea mai mare grasa si fraiera de pe planeta ... dar tot nu ma opresc.
    M-am dezamagit pe mine si simt ca si pe voi.
    Va suparati daca mai trec pe aici si va spun ce mananc? Pentru ca de SB sigur nu o sa fie. Fetelor ..... HELP!!!! ... sunt total demoralizata .... nu vreau sa fiu iar o grasana. Si de parca n-ar fi suficient ... azi e zi de salariu, iar eu nu am niciun leu ... nu-mi gasesc cardul; daca trebuie sa-l schimb 2 saptamani adio bani.
    Scuze pentru lamentari.

Irina, sanatate multa copilasului. La al meu i-a trecut durerea de la sine, nimic nu prea a avut efect: febra, diaree, multa maraiala, dar a trecut repede.

Felicitari Nerida, Esthera pentru rezultatele la examene.

Bravo fetelor pentru ca va tineti de treaba si, incet, incet, ajungeti la ce v-ati propus.

Noapte buna si o zi cat mai buna maine!

Inca o data scuze.

neata fetelor
    irina normal ca poti sa treci ep aici indif de ce mananci. pe mine degeaba ma feliciti pt rezultate pt ca n-am mai facut absolut nimic, sper de azi sa reusesc sa tin si eu SB

Neata fetelor ,
    Irina nu te lamenta -cum am facut eu- m am sperit cand toata lumea ii spunea ca m am ingrasat si cand nimic nu ma mai incapea calumea....trebuie doar sa te gandesti ca toate astea le faci pt tine ...ca slabesti ca sa te simti tu bine ...de aceea SB e cea mai indicata dieta , gandestete de ce iti e pofta si pregateste meniul dinainte asa nu o sa mai ai pofte ...si totodata cand o sa vezi rezultatele o sa vrei sa slabesti mai mult ..
    Eu te inteleg pt ca prietenul meu e mare mancacios si eu de aa m am si ingrasat ca mi se facea pofta vazandu l cum manca cu atata pofta si mancam si eu ...
    Dar gata si salatele sunt super daca gasesti retete sa le faci sa arate superr..pregateste le ca la restaurant si o sa vezi ca o sa ti doresti mai multe ..si app eu am "furat" d la un rest o reteta f tare de pui ...ar trebui s mi fac blog cu retete ca stiu atat de multe

Asa ca fetelor ganditi va ca la vara cand veti sta pe plaja vreti ca toate privirile sa se intoarca dupa talia zvelta si picioarele ferme )
    Eu cel putin asta vreau ...))

+ Reply to Thread
Page 3192 of 3309 FirstFirst ... 2192 2692 3092 3142 3182 3183 3184 3185 3186 3187 3188 3189 3190 3191 3192 3193 3194 3195 3196 3197 3198 3199 3200 3201 3202 3242 3292 ... LastLast